Modele de pantaloni must have

Cea mai sigura varianta la care apelam la prima ora a diminetii pentru o tinuta lejera? Clasicul denim. Jeansii detin in continuare monopolul asupra garderobei, iar multitudinea de modele, croiuri si detalii le pastreaza cu usurinta intaietatea.

Deci ce facem atunci cand vrem sa luam o scurta pauza de la faimosul denim, sau macar de la formele clasice in care ni se prezinta? Ne indreptam spre cele mai in voga modele de pantaloni. Acele modele purtate de celebritati in fotografiile de street style, intalnite pe catwalk si care ne asigura ca ii putem asorta la diverse stiluri si tinute.

Pantalonii in culori vii sunt o alternativa vesela si mai mult decat potrivita sezonului. Vedetele au imbratisat deja trendul si ne ofera exemple ideale de …. buna purtare. Faptul ca ii putem include atat in tinute elegante, cu bluze si sacouri din materiale fine, cat si in outfituri casual, alaturi de topuri cu imprimeu, este doar unul dintre avantaje. Iubitoarele mix&match au unda verde la jocul de culori si sunt incurajate sa creeze tinute cat mai colorate. Atentie, insa! Mai mult de trei culori puternice intr-o tinuta poate fi o idee mai putin inspirata!

kim turquoise pants taylor swift red pants

pantalon turquoise pantalon rosu

Pantalonii cu imprimeu in buline au asigurata propria portie de Asa Da! De preferat cu un croi lejer, usor baggy, ne pot promite tinute ideale pentru zilele in care vrem sa imbinam perfect confortul cu tendintele. Givenchy ne demonstreaza ca ii putem asorta perfect cu piese cu imprimeu floral, pastrand aceeasi paleta cromatica, in timp ce Ackermann anuleaza mitul conform caruia nu putem purta piese cu acelasi imprimeu. De retinut, insa, ca cea mai potrivta asortare tine cont ca dimensiunile si cromtica imprimeurilor sa fie diferite. Sa nu uitam nici de ideile de styling care promoveaza includerea acestora in tinute casual, cu bluze vaporoase, uni.

pantaloni buline givnchy pantaloni buline Haider Ackermann

pantaloni buline.. pantaloni polka dots

Cullotes! Cullotes! Cullotes! Un cuvant pe care il vom auzi, cu siguranta, pentru mult timp de acum incolo. Un fashion statement de necontestat, sunt solutia glam a oricarei fashioniste. Modelul Gigi Hadid si actrita Ellen Pompeo au ales sa ii poarte la tinute elegante, cu bluze uni si pantofi cu toc subtire, in timp ce designerii ne sugereaza si varianta casual, cu topuri crop si pantofi lejeri.

cullotes 2 cullotes gigi hadid

cullotes ellen pompeo culottes

Daca jeansii cu talie joasa au luat cu asalt tendintele de la inceputul anilor 2000, talia inalta castiga din ce in ce mai mult teren. Iar daca alegem si un croi evazat, modern prin excelenta, batalia stilurilor este deja castigata. Versace si Zimmermann ne atrag atentia asupra unui singur detaliu: sa avem grija de fiecare data sa subliniem talia. Putem face acest lucru cu ajutorul unei curele, purtand bluza sub talia pantalonului, sau doar prin a alege un top crop.

talie inalta.elie saab talie inalta.zimmermann

talie2 evazat1

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.