Moda in marile orase

Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie, 8 martie… Orice prilej de a ne rasfata cu doua, trei zile de mini vacanta este primit cu bratele deschise. Iar daca nu stim exact asupra carei locatii sa ne indreptam atentia si energia, sa luam in calcul toti factorii care ne pot influenta decizia. Distanta, cultura, limba ( nu degeaba se spune ca viata este prea scurta sa incerci sa inveti germana ), arhitectura, mostenirea culinara si, bineinteles, moda! Da, moda! De admirat, de personalizat si de folosit ca o modalitate ideala de a evada din cotidian si de a imbratisa noutatea si frumosul la o alta scala.

Nu exista niciun an si niciun sezon in care scepticii sa nu afirme cu tarie ca moda nu mai are nimic nou de adus. Suntem increzatori, insa, ca parerea li se va schimba cu totul dupa doar cateva minute in TOKYO. Japonezii frapeaza instant cu perceptia cu totul unica pe care o au asupra modei, a stilului si a echilibrului intre cele doua. Considerata de multi exorbitanta, viziunea estetica a japonezilor nu te poate lasa indiferent. Culori neon sau doar asortate cat mai psihadelic, platforme si accesorizari care ne mai pot uimi doar in editorialele de moda, croiuri si mix&match-uri care ne antreneaza imaginatia la maximum. Un MUST! pentru oricine vrea sa isi extinda orizonturile estetice, fie pentru a-si satisface o curiozitate artistica, fie pentru a gasi noi si noi modalitati de a iesi din zona de confort a modei.

tokyo fashion tokyo tokyo fashion Street Style at Tokyo Fashion Week

La fel de fashionable, dar pe o scala cromatica diferita, BERLINUL isi poarta cu mandrie titlul de Capitala a Modei. Negrul si albul troneaza triumfatoare fara a afecta, insa, tusa exravaganta si totusi foarte relaxata a modei care i-a adus pe germani printre pozitiile de varf in ierarhia stilului. Iar daca japonezii ne-au deschis apetitul pentru valuri de suprapuneri, de culori vulcanice si de tuse pline de energie, capitala Germaniei ne echilibreaza avantul cu stiluri minimaliste, croiuri oversized si accesorii subtile. O propaganda pentru o maturizare a modei.

berlin-fashion5  berlin-fashion-4 berlin-fashion3 berlin-fashion3 Berlin-fashion

Cunoscut ca orasul iubirii, PARISUL isi reflecta personalitatea in stiluri boeme, romantice si de o feminitate covarsitoare. Dungile, trenciurile, palariile si accesoriile rosu aprins, balerinii si croiurile care accentueaza talia au devenit deja un simbol al modei pariziene. Vrei sa te integrezi instant in peisaj? O esarfa subtire, o bereta sau o pereche de pantaloni cu talie inalta sunt cea mai la indemana tehnica de a te adapta stilului aproape liric a frantuzoaicelor.

paris-fashion2 paris-fashion1

paris-fashion3 paris-fashion4

Periplul prin capitalele modei nu poate fi complet fara sobrietatea LONDREI care ne fascineaza prin culorile neutre, prin imprimeurile in carouri si prin trenciurile in faimosul stil Burberry care pastreaza bejul ca autoritate in domeniul cromatic englezesc. O moda trasata de tuse androgine care pastreaza parca din influentele anilor 90 si accente high class care mentin moda Londrei pe aceeasi traiectorie cu umorul si accentul britanic: sfidatoare si de prima clasa!

London-fashion   Lonon-fashion1          London-fashion3 London-fashion2 London-fashion4

Cand ne gandim la italience, la femeile care dau si mai multa personalitate unei tari careia nu ii lipseste nici pe departe caracterul, ne gandim la personalitati vulcanice si un stil care sa le reprezinte pe masura. Senzualitate, feminitate si eleganta. Acestea sunt primele lucruri pe care le vom observa pe strazile din MILANO. Culori dulci, rochii mini sau piese cu detalii indraznete, tocuri inalte si o atitudine increzatoare care completeaza perfect orice outfit. Vrei sa savurezi live moda italiana? Asigura-te ca esti pregatita sa raspunzi provocarii ridicand miza. Bluff-urile nu sunt acceptate.

milan-fashion1 milan-fashion2 milan-fashion4 milan-fashion3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.