Max Mara-tinute elegante si usor de compus in stilul italian

Stilurile si reperele stilistice propuse de moda italiana se impun constant pe podiumurile internationale si in progresul tendintelor. Eleganta romantica, notele glam si accentuarea feminitatii prin orice artificiu vizual pastreaza moda sud europeana in top. Iar Max Mara aduce in prim plan in acest sezon o abordare moderna a clasicului italian.

Alb imaculat. Putine look-uri pot descrie un stil rafinat mai corect si mai armonios decat outfiturile all white. Pentru sezonul primavara-vara 2018, Max Mara prezinta acest trend prin rochii, pantaloni, topuri sau cardigane de un alb imaculat, singurul contrast fiind obtinut prin sandalele in culori inchise.

Rochii pe corp sau jachete ample, propunerile sunt potrivite oricarui tip de silueta. Pentru a obtine o balanta intre volumul pieselor alese, putem alege fie jachete ample purtate peste pantaloni skinny, fie rochii pe corp in partea de sus si vaporoase de la talie in jos.

all-white-max-mara  all-white-max-mara

all-white-max-mara  rochie-alba-sense

Suit up! Ce au in comun in acest sezon tinutele de serviciu si outfiturile glam? Max Mara are un raspuns simplu pentru aceasta intrebare: costumele. In ultimii ani, blazerul lung asortat unei perechi de pantaloni drepti, conici sau chiar evazati, a dominat cele mai chic aparitii.

Pentru un outfit business, combinatia negru-gri ofera o nota minimalista, dar in acelasi timp clasica, in timp ce o tinuta eleganta poate fi obtinuta usor prin costume din materiale fine, cu accente metalice, asortate unor topuri intr-o nuanta asemanatoare.

Blazerele care trec de linia soldurilor, modele recomandate mai ales persoanelor inalte, pot fi purtate cu pantaloni cu un croi conic, pantofii cu toc asortati topului fiind detaliul care incadreaza o astfel de combinatie printre cele must have.

costum-max-mara  costum-max-mara

costum-imprimeu  costum-max-mara

Noii “franjuri”. Fusta lunga o putem purta in aceasta vara cu un maiou simplu, sau cu tricotaje ori jachete din denim in zilele mai racoroase. Ceea ce aduce ca element de noutate o astfel de tinuta este modelul cu fasii al fustei lungi pe care ne putem baza in sezonul calduros.

Un model care imbina clasicul cu modernul, fusta maxi cu fasii adauga volum in partea de jos a siluetei, fiind astfel ideala pentru femeile cu o silueta tirunghi inversat. Pentru siluetele triunghi, o putem purta cu topuri cu maneci scurte sau cu volane in partea de sus.

rochie-max-mara  rochie-max-mara

max-mara  max-mara

Flori delicate. Tinutele casual de zi primesc o nota delicata de feminitate prin imprimeurile florale in nuante de lila, acestea contrastand cu fondul alb al pieselor alese.

Rochiile pentru care putem opta in acest sezon sunt midi sau lungi, cu un croi lejer sau ample doar in partea de jos, iar jachetele pana la genunchi pot completa tinutele romantice pentru zilele mai reci.

floral-max-mara  floral-max-mara

floral-max-mara  rochie-flori-sense

Bleumarin vs alb. In colectia destinata zilelor de concediu, Max Mara imbina albul cu bleumarinul pentru a sublinia spiritul estival. Croiurile sunt lejere, chiar daca mizam pe o rochie midi dreapta sau pe o pereche de pantaloni evazati. Curelele-snur purtate in talie se incadreaza perfect in tonul colectiei, ultima piesa necesara pentru un look modern de vacanta vizand pantofii si sandalele casual. Cu talpa ortopedica sau cu plaforma, acestia devin piesa necesara pentru o tinuta relaxata si confortabila de concediu.

resort-max-mara  resort-max-mara

resort-max-mara  resort-max-mara

fusta-bleumarin-sense  top-bleumarin-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.