Luna februarie iubeste rosul !

Luna februarie, cunoscuta in cultura urbana drept luna iubirii, se identifica din punct de vedere stilistic cu tinute elegante, cu piese senzuale si cu nuante de rosu care condimenteaza orice tip de outfit.

De la creatiile prezentate pe catwalk la alegerile celebritatilor pasionate de o estetica ireprosabila, look-urile compuse in jurul nuantelor de rosu descriu stiluri si siluete diferite, de fiecare data cu aceeasi fervoare.

Daca o tinuta de oras poate fi usor creata cu ajutorul unei piese rosii, includerea in stilul office poate fi usor mai delicata. Pentru a echilibra o tinuta rosie este necesara adaugarea unor elemente specifice stilului office. Poate fi vorba despre o fusta midi, despre un sacou sau despre o accesorizare cat mai subtila, asa cum sugereaza Amal Clooney si actrita Cate Blanchett.

costum-rosu-blanchett costum-rosu-clooney

Atunci cand discutam despre o singura piesa rosie intr-un outfit de birou, lucrurile se simplifica odata cu adaugarea unui articol clasic sau cu un imprimeu discret. Astfel ca o fusta midi sau o pereche de pantaloni drepti rosii pot completa o tinuta alaturi de o camasa alba, simpla, si o pereche de pantofi nude. Un imprimeu floral poate aduce o nota personalizata si moderna tinutei, pastrand in acelasi timp reperele stilului office-elegant.

fusta-rosie-longoria pantaloni-rosii-beckhamfusta-rosie-sense

O piesa vestimentara intr-o nuanta de rosu va fi foarte bine accentuata printr-un articol de culoare neagra sau bleumarin. O regula valabila pentru orice stil, aceasta alaturare este demonstrata prin versatilitatea combinatiilor vestimentare create. O fusta midi eleganta si un top casual sau o pereche de pantaloni eleganti si un top dintr-un material fin, ambele directii vestimentare pornesc cu avantajul unui contrast cromatic clasic.

fusta-rosie-eva bluza-rosie

bluza-rosie-sense bluza-rosie-sense

O tinuta eleganta concentrata in jurul unei culori statement precum rosul poate fi obtinuta prin atentia la croiala, la lungimi si la cromatica. Asadar, o fusta midi sau maxi si o pereche de pantaloni drepti sau evazati pot reprezenta un punct de plecare perfect pentru obtinerea unui look elegant. In ceea ce priveste cromatica, este indicat ca outfitul sa nu fie compus din mai mult de trei culori. Ramane la alegerea fiecarei persoane in parte daca acestea se vor contura in nuante glam precum rozul sau in combinatii clasice precum alb-negru.

fusta-rosie-miranda pantaloni-rosii-alba

Rochia rosie a devenit o optiune clasica pentru un outfit memorabil, fie acesta casual sau extravagant. Amal Clooney demonstreaza cum poate fi o rochie simpla un fashion statement, alegand modele midi cu un croi lejer, dar care ii acentueaza silueta. Eva Longoria si Kate Middleton opteaza pentru o nuanta mai aprinsa si o accesorizare in ton, elemente care creeaza un look magnetic si rafinat.

rochie-rosie-clooney  rochie-rosie-longoria

rochie-rosie-clooney rochie-rosie-middleton

rochie-rosie-sense rochie-rosie-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.