Louis Vuitton – grafisme, culoare si o noua viziune office

Nicolas Ghesquiere a pregatit pentru Louis Vuitton o colectie care paveaza cu succes drumul spre o noua interpretare a grafismelor si a stilurilor care le acompaniaza. Culori vibrante printre nuante neutre, o alegere emblematica pentru importanta contrastelor, linii indraznete, ideale pentru stiluri si personalitati pe masura si printuri care pastreaza o nota familiara intr-o colectie cu adevarat edgy. Acestea sunt reperele stilistice pe care Louis Vuitton ni le ofera in ultima colectie, repere care ne ofera un imbold pentru a depasi orice limite ale modei si ale stilurilor personale.

Stilul office a fost prezentat printr-un echilibru original intre clasic, senzual si indraznet. Griul tipic, blazerele, vestele si fustele midi incadreaza viziunea asupra acestui stil intr-o zona a elegantei clasice provocata la un duel al stilurilor de cizmele aurii sau roz, topurile burgundy sau din piele si sliturile ample. Inchiderea asimetrica este un alt element pe care il putem lua in considerare in innoirea garderobei office.

louis-vuitton-costum-gri louis-vuitton-costum-gri louis-vuitton-costum4

Dantela sau piele? O alegere care permite plierea pe orice stil vestimentar. Boem si feminin prin outfituri din dantela sau modern si indraznet cu ajutorul unei jachete biker din piele? Pentru oricare dintre aceste alegeri, Louis Vuitton pluseaza prin albastrul safir cu tente electrice pentru tinute care pun elementul cromatic mai presus de orice alte variabile.

louis-vuitton-albastru1 louis-vuitton-albastru2rochie-sense-albatra jacheta-albastra-sense

Combinatia alb-negru ne-a obisnuit cu o prezenta constanta pe podiumuri, dar de fiecare data in diverse derivate. De data aceasta, o intalnim in printuri grafice, prin carouri si buline care transforma rochiile intr-o moderna tabla de sah sau in costumele office formate din sacouri lungi si fuste midi. Noutatea pe care o acompaniaza de aceasta data? Decupajele laterale sau in zona bratelor ori a decolteului. Nu este de mirare, deci, ca intr-o colectie grafica a unghiurilor si a liniilor drepte, cizmele cu varf ascutit se incadreaza perfect, ca o ultima piesa dintr-un puzzle stilistic.

louis-vuitton-carouri1 louis-vuitton-costum3 louis-vuitton-grafic

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.