Lista de shopping toamna-iarna 2015/16 – partea I

Lista de shopping toamna-iarna 2015/16 – partea I

Vine toamna, bine nu ne pare, dar totusi e un anotimp superb care merita achizitii noi. Am alcatuit pentru tine o lista cu produse vestimentare care te vor face sa uiti de zilele ploioase, reci si sa te bucuri de avantajele noilor tendinte.

  • Piesele black & white cu motive clasice- pied-de-coq, prince de Wales, tweed,…

diferenc3a7a

Nu au iesit niciodata din moda dar nu au mai fost, de multi ani, asa de mult exploatate precum in noul sezon. De multe ori, mi s-a intamplat sa vad piese vestimentare cu pied-de-coq la doamne trecute de o anumita varsta si sa admir stilul elegant inconfundabil al acestei structuri. Multor persoane li se pare ca este un print depasit dar problema sta putin altfel. Trebuie sa progresezi si sa vezi ca a fost si este un motiv emblematic in Istoria Modei.

  • Blana eco eskimostyle

stella-mccartney-2

Este nostima, calduroasa si va deveni cea mai buna prietena care iti poate incalzi si inima rece ca gheata, dupa cum spunea fostul. Alege totusi blana eco, chiar daca blana naturala iti face cu ochiul, deoarece un animalut e un animalut si locul lui este in natura, nu pe gatul sau in spatele nostru.

  • Jacheta matlasata

moschino-fall-2015-rtw-1

Cu cat mai voluminos e matlasatul, cu atat mai trendy este piesa. Nu ma omor dupa ultima colectie Moschino dar, cand ma gandesc la un vant rece si taios, mai bine in geaca ca o plapuma, decat intr-un palton scurt si cochet.

  • Piesele military style

04keymenstrendsfall2015

Barbati, femei, toata lumea poarta culori si croiuri specifice armatelor. Prefer trendul Boho dar lumea nu este organzitata dupa gustul pacifistilor.

  • Curele super late

greenvelvetrobe1

Scoateti chimirele din dulapuri ca a venit vremea lor. Ne plac la nebunie deoarece strang talia cat vrem. Daca vrei sa o intreci pe Scarlet O’Hara, acum este momentul noului record. Ea avea 44 cm in talie, asa ca va fi o lupta stransa, corp la corp, cu ajutorul noului trend.

  • Capa

fw-15-27 tumblr_nkxvnvnhx71u0m3kso4_1280

La Watanabe arata fantastic dar ne multumim si cu variante mai accesibile, de ce nu, made in Romania. Eu am creat in noul sezon sacoul-capa, care arata ca o capa dar pe interior este un sacou. Poti achizitiona si modele minimaliste, in culori calde de toamna, sau tricotate, cu un confort sporit de miscare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.