Jeansii pe care trebuie sa ii avem in garderoba si cum ii purtam corect

O piesa de baza in orice sezon, jeansii nu lipsesc de pe niciuna dintre listele “Top 10 piese esentiale ” ale celor mai populare fashion icons. Alaturi de articole ca rochia neagra scurta, topul cu dungi alb-negre sau pantofii stiletto clasici, jeansii stabilesc echilibrul perfect intre stilul elegant si stilul casual chic al acestor liste care sunt acum baza unei garderobe moderne.

Evazat. In sezonul primavara-vara 2019, jeansii evazati au devenit un must-have si o piesa pe care putem miza pentru un outfit relaxat, in tendinte. Recomandati mai ales femeilor cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste), acestia pot fi purtati atat cu bluze vaporoase, cu o tusa classy, cat si cu bluze casual din bumbac.

Pentru o tinuta cat mai moderna, stilistii ne recomanda modele cu terminatii nefinistate, modele pe care le putem purta cu pantofi casual cu talpla plata, sau jeansi cu terminatiile suprapuse. De cele mai multe ori usor mai scurti decat jeansii nefinisati, acestia din urma vor crea un look smart chic alaturi de sandalele cu platforma si toc gros.

jeansi-evazati  jeansi-evazati

jeansi-evazati  jeansi-evazati-sense

Mum fit. Un termen pe care orice iubitoare de moda l-a auzit in repetate randuri in ultimii ani, “mum fit” reprezinta acea categorie de jeansi dintr-un denim gros, cu talie inalta si un croi conic.

Putem opta pentru acest model in orice combinatie, de la cele cu bluze elegante, satinate, la tinute pe care le schitam alaturi de tricouri basic, uni. Croiul ii recomanda mai ales femeilor cu o silueta androgina sau dreptunghi, iar tendintele primavara-vara 2019 ne incurajeaza sa ii purtam cu pantofi cu toc, dar si cu pantofi sau ghete casual.

mum-jeans  mum-jeans

mum-jeans  mum-jeans

Bootcut. Asemanatori modelelor evazate, dar cu un croi pe picior pana la nivelul genunchilor, jeansii bootcut sunt un must-have pentru orice femeie care vrea sa isi plieze garderoba pe cele mai iubite trenduri ale anului 2019.

Avand un croi chic si feminin, jeansii bootcut vor arata mereu minunat alaturi de bluze si camasi cu volane care vor pastra tonul tinutei. De cele mai multe ori foarte lungi, tinuta creata cu ajutorul acestora poate fi accesorizata cu pantofi cu toc, avantajand astfel nu doar femeile cu o silueta inalta, ci si pe cele cu o silueta petite sau clepsidra.

jeansi-bootcut  jeansi-bootcut

jeansi-bootcut  jeansi-bootcut

Crop. Perfecti pentru zilele calduroase de vara, jeansii crop pot fi purtati indiferent de silueta, fiind disponibili in diverse croiuri. Putem alege, astfel, un model drept, skinny sau usor evazat, designerii incurajandu-ne sa ii asortam in stiluri cat mai diferite.

Femeile care prefera un outfit clasic si accentele vintage ii pot purta cu sacouri drepte in carouri, acelea dintre noi care se simt cel mai confortabil in tinute feminine, romantice, pot opta pentru bluze cu volane sau maneci bufante, in timp ce iubitoarele stilurilor casual pot miza pe tricouri sau bluze basic, uni sau cu imprimeu.

jeansi-crop  jeansi-crop

jeansi-crop  jeansi-crop

Aplicatii. O garderoba cu accente glam nu poate fi completa fara o pereche de jeansi cu aplicatii. Poate fi vorba despre aplicatii de tipul broderiilor, margelelor sau sub forma aplicatiilor de material care vor transforma tinutele basic intr-un etalon al modei 2019.

Dupa ce ne hotaram asupra unei perechi de jeansi cu aplicatii, trebuie doar sa decidem ce stil dorim sa accentuam. Un stil glam si feminin pe care il obtinem cu bluze cu volane sau cu topuri color block, sau un stil casual pentru care este suficient sa asortam cu un top in dungi sau polka dots.

blugi-aplicatii-margele  jeansi-aplicatii

jeansi-aplicatii  jeansi-aplicatii

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.