Inspiratie VIP – Tilda Swinton

Actrita de origine scotiana Tilda Swinton este una dintre personalitatile de neconfundat in lumea cinematografiei. Trasaturile care i-au asigurat de nenumarate ori prezenta in editoriale de moda, silueta androgina, dar si stilul cameleonic atrag atentia asupra persoanei din spatele personajelor.

Pentru a aduce si mai multa substanta unei prezente deja indragite, Tilda sfideaza barierele varstei si contopeste stiluri diferite intr-o imagine versatila, perfect justificata de o personalitate la fel de complexa.

La 57 de ani, castigatoarea unui premiu Oscar si a peste 50 de alte premii ale cinematografiei isi exprima unicitatea prin intermediul fiecarei tinute in parte. Iar combinatiile cromatice sunt un reper reprezentativ. Astfel, pentru a-si accentua complexitatea, Tilda adopta atat tinute in culori puternice (violet-oranj, violet-verde), cat si nuante pastel. Desi stilul androgin este unul dintre cele mai reprezentative pentru actrita, aceasta nu ignora detaliile feminine. Poate fi vorba despre accente sidefate, despre accesorii discrete precum esarfe sau ochelari de soare, sau despre pantofii cu toc inalt, un accesoriu care dovedeste ca nici persoanele cu o silueta inalta (1.79) nu sunt imune la farmecul unei perechi de stiletto.

Tilda-Swinton   Tilda-Swinton

Tilda-Swinton  Tilda-Swinton

Costumele reprezinta unul dintre outfiturile preferate ale tuturor celor care simpatizeaza cu tinutele inspirate de garderoba masculina. Majoritar negre, acestea urmeaza o croiala clasica, aducand, insa, si detalii moderne, personalizate. Spre exemplu, un costum negru cu revere satinate primeste o nota de individualitate printr-o camasa satinata cu decolteu adanc, la fel cum jachetele de tip sacou tind spre statutul de fashion statement atunci cand sunt purtate alaturi de doua piese cu imprimeu polka dots.

Tilda-Swinton  Tilda-Swinton Tilda-Swinton  Tilda-Swinton

Nu este de mirare ca actrita solicitata pentru cele mai complexe roluri de la Hollywood trece cu usurinta de la o personalitate la alta si in absenta camerelor de filmat. Tilda Swinton pare sa isi insuseasca la fel de natural tinutele androgine, dar si rochiile elegante, outfiturile colorate, dar si pe cele all white. La aproape 1.80, fashion iconul atat de iubit de public poate purta rochiile maxi si fustele midi fara nicio restrictie. Acestea subliniaza de fiecare data talia si atrag atentia atat in zona umerilor cat si in cea a soldurilor pentru a accentua efectul de clepsidra. Tonurile de alb, nuantele sidefate sau piesele din materiale fine precum satinul sporesc eleganta tinutelor.

Tilda-Swinton Tilda-Swinton Tilda-Swinton Tilda Tilda

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.