Inspiratie VIP: stilul Brigitte Macron, prima doamna a Frantei

Brigitte Macron, prima doamna a Frantei, este una dintre personalitatile recomandate nu doar de titlul pe care il poarta, ci si de un stil chic, deja patentat. Reunind accentele tipice modei frantuzesti cu tusele clasice, dar si cu cele moderne, Brigitte Macron demonstreaza odata cu fiecare aparitie cum putem purta cu stil outfiturile elegante, atemporale.

Fiecare iubitoare de moda are o culoare totem care ii numeste cromatic personalitatea si stilul vestimentar. In cazul primei doamne a Frantei, albastrul este culoarea la care apeleaza indiferent de tipul tinutei.

Combinatiile rochie-jacheta sau bluza-pantaloni in aceeasi nuanta de albastru ciel sunt armonios completate de accesorii bej-nude, iar gentile mici sunt de nelipsit in accesorizare.

Brigitte-Macron  Brigitte-Macron

Brigitte-Macron  Brigitte-Macron-rochie

Rochiile mini, elegante, sunt o piesa des integrata in aparitiile lui Brigitte Macron, iar albul si negrul definesc in detaliu aceasta abordare. Croiala putin peste genunchi subliniaza subtil linia corpului, iar detaliile fashionable sunt cele care aduc tinutele la un apogeu stilistic.

Prima doamna abordeaza trendul transparentelor, al rochiilor minimaliste, dar si al accesorizarii statement care pluseaza estetic. O rochie neagra sau alba uni este, asa cum exemplifica si aparitiile sale, pusa in evidenta printr-o pereche de pantofi cu varf ascutit, in doua culori, si de o accesorizare eleganta. Si in aceste abordari gentile mici in linii clasice sunt de nelipsit.

Brigitte-Macron-rochie  Brigitte-Macron-rochie

Brigitte-Macron-rochie-alba  Brigitte-Macron-rochie

Sacoul, piesa eleganta prin definitie, completeaza tinutele intr-un stil classy business. Una dintre optiunile la care putem apela cu incredere este asortarea sacoului negru, clasic, cu o pereche de jeansi bleumarin si pantofi cu varf ascutit. Un model cu revere satinate aduce un plus de rafinament si poate fi purtat, asa cum exemplifica Brigitte Macron, cu o camasa alba dintr-un material fin si o pereche de pantaloni negri conici. Pentru un accent modern, pantofii snake print pot fi o alegere extrem de trendy.

Brigitte-Macron-sacou  Brigitte-Macron-sacou

Jachetele scurte sunt ideale pentru persoanele de inaltime medie sau cu o silueta petite, iar Brigitte Macron le poarta cu incredere si cu stil atat cu rochii clasice cat si cu jeansi skinny. Modelele biker si cele elegante, cu nasturi si maneci 3/4, sunt optiuni pe care ne putem baza in orice context, gentile mici elegante si pantofii cu toc fiind accesorizarea care duce aceste tinute intr-o directie eleganta.

Jachetele lungi, o optiune mai feminina, pot schita o tinuta armonioasa daca sunt purtate cu pantaloni skinny si pantofi cu toc inalt, iar un detaliu statement este suficient pentru a da o nota de personalitate tinutei. Poate fi vorba despre o pereche de botine cu fermoar pe mijloc sau despre o jacheta cu aplicatii pe guler. Oricare ar fi elementul ales, acesta poate traduce cu usurinta o tinuta basic intr-una chic.

Brigitte-Macron-jacheta  Brigitte-Macron-jacheta-scurta

Brigitte-Macron-jacheta-lunga  Brigitte-Macron-jacheta-lunga

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.