Inspiratie VIP – Nicole Kidman

La aproape 50 de ani, actrita Nicole Kidman isi pastreaza pozitia de varf printre celebritatile ale caror stil si eleganta inspira iubitoarele de moda. Cu o silueta slim si o inaltime de 1.80, putem crede ca alegerea unui outfit care sa o avantajeze nu ar putea fi o sarcina mai usoara. Totusi, stilistii din spatele imaginii celebrei actrite nu lasa niciun detaliu la intamplare.

Daca pantalonii crop ajuta optic la castigarea unor centimetri in inaltime, actrita apeleaza la acest model nu pentru iluzia unei siluete mai inalte, ci pentru a o evidentia. Indiferent de culoarea aleasa, alb sau un duo de culori inchise, acestia sunt ideali pentru zilele calde cu balerini pentru un look casual, sau cu pantofi cu toc pentru un outfit mai elegant.

nicole-kidman-style  nicole-kidman-style

pantaloni-crop-sense  pantaloni-crop-sense

Sacourile sunt piesa la care Nicole Kidman apeleaza atat pentru evenimente mondene, cat si pentru tinute de zi. Modelele negre cu o croiala clasica se afla printre preferatele vedetei, iar cea de-a doua piesa decide stilul tinutei. O pereche de pantaloni conici pentru un outfit elegant si un eveniment pe masura, sau o pereche de jeansi skinny si o bluza cu guler inalt pentru un look la fel de elegant, dar pretat iesirilor de zi.

nicole-kidman-style  nicole-kidman-style

sacou-sense  sacou-sense

Cu o silueta inalta, actrita stie ca poate purta in diverse combinatii elegantele fuste midi. Modelele conice sunt alaturi de o bluza cu guler si un imprimeu modern in dungi o idee de styling potrivita atat unei iesiri ce necesita o tinuta eleganta, cat si outfiturilor de birou. O tinuta mai lejera poate fi formata cu ajutorul unei fuste cu pliuri, balerini si o bluza scurta care pune in valoare siluetele inalte.

nicole-kidman-style  nicole-kidman-style

fusta-midi-sense  fusta-midi-sense

Rochiile conice cu umeri goi sunt ideale pentru siluetele triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste), iar actrita foloseste foarte bine regula liniilor in avantajul sau. Desi culorile difera de la alb fildes la oranj puternic, modelul rochiilor conice, uni, ramane deseori acelasi, demonstrand cum o silueta de acest tip poate fi complimentata printr-un simplu detaliu al croiului: linia dreapta, fara umeri, din partea superioara a modelului ales.

nicole-kidman-style  nicole-kidman-style

rochie-sense  rochie-roz-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.