Inspiratie VIP: Meghan Markle – un stil regal plin de personalitate

In urma recentei logodne cu printul Henry de Wales, Meghan (Rachel) Markle a devenit unul dintre cele mai sonore si mai discutate nume mondene. Iar daca actrita americana in varsta de 36 de ani a atras atentia publicului si anterior marelui eveniment prin rolurile jucate, rolul de fashion icon este cel asupra caruia iubitoarele de moda isi indreapta acum atentia.

Cu o silueta de tip triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste) si o inaltime de 1.70, Meghan Markle demonstreaza ca nu o silueta perfecta este responsabila pentru un look impecabil, ci un stil plin de personalitate. Care sunt, asadar, piesele si combinatiile carora actrita le ramane fidela si pe care le putem include cu usurinta in garderoba noastra?

Tinutele all black. Combinatia dintre o bluza neagra si un pantalon sau o fusta in ton avantajeaza orice silueta, subtiaza si distrage atentia de la micile imperfectiuni. Pentru a creea, de asemenea, si iluzia unei siluete mai inalte, bluzele scurte pot fi purtate ideal cu o fusta sau un pantalon cu talie inalta.

Un alt avantaj al acestor tinute? Accesorizarea poate fi mentinuta intr-o zona eleganta definita de accesorii aurii sau argintii clasice, dar poate fi la fel de bine completata cu un accesoriu intr-o culoare puternica, precum o geanta plic, o pereche de pantofi sau un colier statement. Nu in ultimul rand, orice piesa clasica intr-un ton de negru poate fi purtata usor si alaturi de o piesa alba pentru un contrast mereu in tendinte.

meghan-markle-all-black  meghan-markle-all-black

bluza-neagra-sense bluza-neagra-sense

fusta-neagra-sense  pantaloni-negri-sense

Camasa alba. Indiferent de sezon, o camasa alba uni nu trebuie sa lipseasca din garderoba, fiind perfecta pentru orice stil abordat. De la tinute casual cu jeansi la tinute chic alaturi de fuste cu imprimeu si talie inalta sau la combinatii elegante cu sacouri colorate, camasa alba cu guler clasic aduce tinutei o tusa fresh, relaxata, dar si extrem de chic.

Un croi lejer este ideal persoanelor care vor sa mascheze zona taliei, iar purtata cu primii nasturi descheiati intr-un decolteu in V va avantaja mai ales persoanele cu o silueta triunghi inversat (umeri mai pronuntati decat soldurile).

camasa-alba  camasa-alba

camasa-alba  camasa-alba-sense

Haina clasica in tonuri inchise. Paltoanele si pardesiurile intr-o culoare inchisa si o linie clasica au continuat in stil definitia unui stil feminin si rafinat. Iar modurile in care pot inscrie o tinuta intr-un anumit stil sunt multiple. Paltonul la doua randuri de nasturi, purtat cu o bluza cu guler inalt evidentiaza un stil clasic, de o simplitate rafinata, in timp ce modelul cu un cordon in talie indreapta outfitul spre un stil modern, in tendinte. Un croi midi va accentua nota in trenduri daca vom include in tinuta o pereche de pantaloni negri skinny si o pereche de pantofi cu toc si barete subtiri, intr-o alta culoare.

palton-negru-clasic  palton-negru-clasic

palton-gri-inchis-sense  pardesiu-gri-inchis-sense

Rochia din dantela sau catifea. Rochiile mini pe corp si rochiile midi in A sunt cele pe care logodnica printului Henry le alege pentru evenimentele mondene. Pentru a asigura tinutei o nota maxima, actrita alege modele din dantela sau catifea si opteaza pentru accentuarea siluetei fie prin croiul scurt, fie prin modelele cambrate sau peplum care subliniaza talia.

Siluetele triunghi inversat vor fi de fiecare data avatajate de rochiile in A cu talia subliniata, sau de rochii pe corp fara maneci.

rochie-neagra-dantela  rochie-neagra-midi

rochie-neagra-catifea-sense  rochie-neagra-dantela-sense

rochie-neagra-catifea  rochie-neagra-catifea-sense

Sacoul negru. Stilul atat de fluid si de versatil al lui Meghan Markle este dovedit inca o data prin usurinta cu care integreaza sacoul negru in stiluri complet diferite. Un model cambrat alaturi de o pereche de pantaloni negri skinny si o pereche de pantofi stiletto pentru o tinuta glam, purtat cu un tricou simplu alb pentru un outfit casual relaxat, alaturi de un top burgundy si o pereche de pantofi cu varf ascutit pentru a sublinia un look elegant sau intr-o tinuta casual chic cu o rochie mini si o pereche de balerini?

Fie ca alegem un sacou negru clasic, intr-un croi cambrat, fie ca optam pentru modelele lungi si oversize care definesc tendintele actuale, sacoul negru este una dintre acele piese pe care le putem purta cu usurinta in orice context si in orice moment al zilei.

sacou-negru-clasic  sacou-negru-revere

sacou-negru   sacou-negru

sacou-negru-sense  sacou-negru-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.