Inspiratie VIP – Emily Blunt

Una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood, Emily Blunt a devenit o prezenta constanta pe marile ecrane, la decernarea celor mai importante premii ale cinematografiei si, asa cum era de asteptat, in cele mai cunoscute reviste de moda.

Actrita britanica reprezinta un model de stil pentru femeile care prefera stilurile clasice, feminine, iar tinutele in alb-negru sunt punctul perfect de pornire pe traiectoria inspiratiei. Optand aproape de fiecare data pentru outfituri care ii pun in evidenta silueta, precum un sacou cambrat sau pantaloni crop care adauga optic centimetri in inaltime, Emily ramane fidela combinatiei clasice alb-negru si in timpul sarcinii. Un top alb scurt cu un croi amplu creeaza o tinuta eleganta alaturi de o pereche de pantaloni cu talie inalta si distrage atentia de la silueta de data aceasta voluptoasa a actritei.

emily-blunt-stil emily-blunt-costumsacou-negru-sense pantaloni-negri-sense3

Bluzele, rochiile sau esarfele in nuante de albastru scot in evidenta si sunt la randul lor evidentiate de aceeasi culoare a ochilor si de nuante deschise ale parului. Stilistii care se ocupa de vestimentatia actritei folosesc aceasta regula, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Astfel ca o tinuta all blue sau intr-o combinatie albastru-negru poate reprezenta un alt exemplu pentru adeptele stilului elegant, mai ales daca paleta cromatica este uni sau formata din doar doua culori, croiul este simplu, iar talia subliniata. Rujul rosu sau oranj poate deveni acum indispensabil si un aliat mai puternic decat orice accesoriu.

emily-blunt-bluza-albastra emily-blunt-bluza-albastra emily-blunt-bluza-albastra  bluza-albatra-sense

Daca stilul clasic si accentele office reprezentate de sacouri sau pantaloni conici pot fi considerate mai dificil de adoptat in tinutele de zi cu zi, outfiturile alb-negru sau obtinute prin derivatele acestora aduc o nota eleganta si in stilurile urbane. In sezonul de tranzitie, cardiganele lungi sunt un must-have, iar fustele midi cu print floral nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Si, chiar daca toamna ne recomanda culori calde, pamantii, tinutele formate din non-culori nu isi pierd nici acum rolul de reprezentante ale elegantei care transcende orice trend cromatic.

emily-blunt-stil emily-blunt-stilcardigan-sense fusta-midi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.