Inspiratie VIP – Elle Macpherson

La 52 de ani, Elle Macpherson continua sa reprezinte imaginea femeii moderne prin echilibrul de invidiat intre actiunile filantropice, cariera si un stil care nu ne permite sa uitam de ce a bifat nenumarate aparitii pe copertele revistelor de moda.

Desi o inaltime de 1.82 si o silueta demna de un model i-ar permite sa jongleze cu cele mai inedite stiluri si piese vestimentare, actrita de origine australiana ramane adepta unui stil elegant prin simplitate. Iar costumele uni sunt o dovada a acestei preferinte. Negru uni sau alb fildes, costumele alese ii evidentiaza pe rand atuurile: un sacou cambrat pentru a evidentia talia sau o pereche de pantaloni drepti, crop, cu talie inalta, pentru a sublinia linia piciorului.

black suit-macphersonsacou-negru-fashionsense  pantaloni-negri-fashionsense

La fel de elegante si intr-o paleta cromatica la fel de subtila se afla si rochiile alese. De fiecare midi, uni, accesorizate discret, cu o curea de talie sau doar cu o pereche de stiletto rosii daca decolteul la baza gatului nu permite o accesorizare statement. De altfel, o rochie intr-o culoare clasica si cu un croi pe corp nu necesita accesorii opulente, ci doar un detaliu care ii subliniaza unicitatea. Acesta poate fi o pereche de pantofi intr-o culoare puternica pentru a evidentia o piesa negru uni, sau o curea de talie pentru a aduce o nota senzuala unei tinute clasice.

rochie rochie-neagra-fashionsense macpherson-dress rochie-fashionsense

Printre accesoriile pe care Elle le include constant in tinutele sale se afla, pe o pozitie fruntasa, esarfele. Ideale pentru sezoanele de tranzitie, acestea pot fi pata de culoare dintr-o tinuta in culori inchise, sau dintr-un outfit monocrom, sau doar un detaliu plin de personalitate. O esarfa subtire, satinata, completeaza o tinuta eleganta, in timp ce o esarfa lata, dintr-un material gros, este perfecta pentru o tinuta casual, alaturi de jachete oversized sau jeansi boyfriend.

esarfa-macpherson  pansies-story-model-spateesarfa-macpherson esarfa-macpherson

Oricat de basic, o tinuta poate avansa la capitolul stylish printr-o pata de culoare. In acest sezon, tonurile de burgund se afla printre recomandarile designerilor, astfel ca o piesa in aceasta culoare poate fi modalitatea prin care tendintele comploteaza pentru a ne aduce un plus de stil. Alaturi de o palarie in ton si o jacheta din blana, alegerea nu poate fi decat aprobata in totalitate. Rozul pastel purtat cu jeansi intr-o culoare deschisa sau oranj alaturi de denim intr-o nuanta inchisa de bleumarin sunt, de asemenea, variante cromatice prin care nu se poate da gres. Cu atat mai putin in anotimpul culorilor calde!

macpherson-burgund- bluza-fashionsensepulover-roz-machperhson- pulover-orange-machperhson-

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.