Inspiratie VIP : Amal Clooney

Pentru ca mass-media ne-a obisnuit cu a ne prezenta constant stilurile si preferintele vestimentare ale celor mai cunoscute nume din industria muzicala, a modei sau a filmului, atunci cand intreaga atentie se indreapta subit spre personalitati precum Amal Clooney, nu putem sa nu urmam fascinati curentul.

Nu o admiram pe micile ecrane sau in tinute cat mai glam si mai flashy pe scenele muzicale, ci in fotografiile de street style, in tinute care alterneaza de la clasic si elegant la modern si foarte chic. Departe de a fi inca o prezenta comerciala, avocata de origine libaneza in varsta de 38 de ani, a devenit cu siguranta faimoasa odata cu logodna cu faimosul actor George Clooney. In continuare, insa, gusturile impecabile si stilul fara cusur au fost cele care ne-au determinat sa o urmarim cu interes.

Culorile tari sunt rar intalnite in garderoba lui Amal. In schimb, albul este o prezenta constanta care ne demonstreaza predilectia spre clasic si simplitate. Croiuri casual sau piese office, alegerile ii sunt puse in valoare de accesorii precum gentile colorate sau pantofii stiletto.

alb alb

alb alb

Rochiile midi se afla, de asemenea, printre alegerile sale preferate, iar stilul feminin este evidentiat cu fiecare optiune in parte. Roz pal sau alb-negru, fiecare tinuta este originala, moderna si cat se poate de chic. Gentile oversized in nuante de maro sunt o alegere perfecta pentru a completa aceste tinute. Pantofii eleganti – si de data aceasta nelipsiti!

rochie-midi rochie-midi

Fidela stilului clasic, Amal arata incredibil si in tinute office desprinse parca din prezentarile Dior si Chanel. Sacoul scurt si fusta midi alaturi de geanta clasica si pantofii in tinute neutre alcatuiesc tinuta ideala pentru birou. O alegere posh, eleganta si atat de atragatoare!

costum  costum

sacou compleu

Nici stilul casual chic nu este trecut cu vederea, iar imprimeurile moderne si combinatia jeansi skinny-top lejer sunt des prezente in tinutele compuse de Amal. Rochiile maxi cu dungi reprezinta cu mandrie trendurile acestui sezon, iar o pereche de cercei sau o pereche de ochelari de soare pot fi mai mult decat suficiente pentru o accesorizare corecta.

dungi2 dungi

dungi  dungi

Atunci cand opteaza pentru tinute urbane casual chic, jeansii cu aspect teared si topurile lejere, albe sau colorate, se afla printre preferinte. De data aceasta geanta office este inlocuita cu cea plic sau de dimensiuni mici. Pantofii stiletto, insa, raman semnatura personala a lui Amal, un accesoriu elegant si atragator care ii sumarizeaza perfect stilul vestimentar.

top3 top1

top top

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.