In luna martie purtam culorile martisorului

Prima luna de primavara ne ajuta in fiecare an sa facem trecerea de la culori inchise si materiale calduroase la outfiturile care ne pregatesc pentru sezonul cald. Putem alege dintre cele mai chic rochii vaporoase, blazere office sau topuri cu broderie delicata, iar pentru a incepe noul sezon in stilul propus de martisor, piesele in nuante de rosu sau alb vor compune un stil perfect asortat inceputului de primavara.

Unul dintre modurile in care putem compune un astfel de look este prin alegerea a doua piese in acest duo cromatic, sau prin rochiile care le combina.

Brandon Maxwell ne propune sa alegem blazere si camasi albe asortate unei perechi de pantaloni rosii cu talie inalta, dar putem totodata miza pe rochiile sezonului. Modelele cu maneci bufante care vor avantaja siluetele triunghi si rochiile cu volane care bifeaza cele doua culori sunt optiuni pe care le putem considera in luna martie, dar si in sezonul cald care va fi definit de astfel de detalii stilistice.

sacou-alb-pantaloni-rosii  rochie-alba

rochie-rosie-volane  rochie-alb-rosu-flori-sense

Daca dorim sa obtinem un look de zi, casual si in acelasi timp modern, rochiile albe sau rosii cu maneci lungi si cu un croi lejer pot fi doua dintre optiunile la indemana. In acest an, croiurile midi-maxi vor monopoliza tendintele, iar modelele cu pliuri garanteaza cele mai chic aparitii.

La fel de usor putem include in tinuta de zi o camasa alba clasica, dar si o jacheta sau un cardigan rosu care va energiza tinuta si o va incadra perfect in stilul noului sezon.

rochie-rosie-maneci-lungi  rochie-alba-maneci-lungi

jacheta-rosie-pantaloni-rosii  camasa-alba-pantaloni-albi

cardigan-rosu-sense  camasa-alba-sense

Dantela si broderia anunta incheierea sezonului rece si ne dau unda verde la cele mai boeme si feminine tinute. Elie Saab ne atrage atentia asupra acestui trend prin rochii si costume albe uni care bifeaza doua dintre cele mai relevante repere stilistice ale unui outfit bine creat: accentuarea taliei printr-o curea ingusta si volumul obtinut prin croiul in A sau prin modelul peplum al jachetei, ceea ce ofera o eleganta cu tuse vintage stilului conturat.

Pentru un look office, de serviciu, este suficient sa optam pentru o bluza sau o camasa alba cu detalii din dantela sau broderie si sa o asortam cu o pereche de pantaloni intr-un croi clasic.

rochie-dantela-broderie-sparta  costum-alb-dantela-broderie-sparta

costum-camasa-alba-dantela-broderie-sparta  bluza-alba-dantela-neagra-sense

O tinuta de seara cu accente glam este de multe ori sinonima cu rochia rosie mini sau midi. Celine si Poiret ne propun sa alegem fie un model cu o singura maneca, fie o rochie cu paiete si maneci bufante, insa putem la fel de corect sa mizam pe o piesa moderna si cu personalitate: sacoul rosu.

Brandon Maxwell alege rosul ca reper de baza in stabilirea tendintelor acestui an, iar asortarea blazerului rosu cu o pereche de pantaloni cu talie inalta ne poate ajuta sa obtinem o tinuta la fel de classy si glam pentru o iesire de seara.

rochie-rosie-seara  rochie-rosie-seara-paiete

sacou-rosu-pantaloni-bleumarin  bolero-rosu-sense

rochie-rosie-seara-sense  rochie-rosie-sense

Rosul intr-un outfit office poate fi uneori o idee foarte inspirata. Descriind o tinuta indrazneata si o personalitate increzatoare, costumul rosu este de multe ori folosit strategic in evenimente business.

Tendintele acestui an ne indreapta spre blazere lungi si pantaloni crop sau palazzo pentru o tinuta cat mai moderna, in timp ce sacourile si fustele cu volane pluseaza prin feminitate si eleganta.

Pentru iubitoarele look-urilor all white, Ermano Scervino si Elie Saab ne prezinta doua dintre cele mai classy tinute create prin piese in tonuri de alb. Putem alege astfel dintre pantalonii evazati si cei crop, camasi cu maneci bufante sau bluze cu funde, pastrand insa piesele clasice ca baza a garderobei de serviciu. Le putem introduce pe acestea din urma la fel de corect intr-o tinuta de birou alaturi de un pantalon sau o fusta colorata pentru o nota moderna, accesorizand cu o pereche de pantofi multicolori.

costum-rosu-oscar  costum-rosu-elegant-volane

costum-alb  costum-alb

bluza-alba-sense  camasa-alba-sense

sacou-alb-sense  jacheta-alba-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.