In luna februarie purtam ROSU! pentru cele mai chic outfituri

Nuantele de rosu s-au impus in 2017 cu precadere in tinutele glam, dar si prin accesorii, cizmele peste genunchi fiind unul dintre trendurile care au monopolizat catwalk-urile.

In nuante care variaza de la vermilion la burgund, rosul ramane in 2018 o culoare ce refuza a se lasa ignorata, impunandu-se in stiluri dintre cele mai diverse. Iar in februarie, cea mai romantica luna a anului, putem profita la maximum de efervescenta culorii cult. Iata cum o asortam corect si cum o putem include cu usurinta in tinute de zi, in outfituri business sau intr-un look elegant:

Topurile cu decupaje, cu o singura maneca sau cu un umar gol se afla in continuare printre preferatele designerilor si a fashionistelor. Pentru cele mai chic combinatii, acestea pot fi asortate unei fuste sau unui pantalon din catifea intr-o nuanta mai inchisa de rosu, sau, pentru a fi in ton cu cele mai indraznete trenduri cromatice, unei nuante de roz.

Desi o culoare puternica, rosul poate fi purtat cu incredere si la serviciu sau la intalniri formale cu piese negre, clasice. In aceste tinute, detaliile discrete, dar in tendinte, precum insertiile din dantela sau volane la decolteu, pot aduce look-ul la un apogeu stilistic.

bluza-rosie-decupaje-brate  bluza-rosie-asimetrica

bluza-rosie-volan-sense  bluza-rosu-violet-sense

Pantalonii si fustele rosii sunt piesele care descriu un look indraznet, feminin, si care pot traduce un outfit in diverse stiluri. Astfel ca, pentru o tinuta casual chic, pantalonii rosii pot fi integrati stilul navy cu piese albe si bleumarin, dungile fiind un detaliu semnificativ.

Pentru o tusa business, camasa alba si un blazer bej completeaza atat cromatic cat si stilistic outfitul dorit. Nota moderna a tinutei afisate poate fi accentuata prin alegerea unei perechi de pantaloni palazzo sau cu talie inalta.

pantaloni-rosii-stil-sailor  pantaloni-rosii-office

pantaloni-rosii-sense  fusta-rosie-sense

Rochia rosie este, fara indoiala, acea piesa pe care putem miza cu incredere atat intr-o iesire casual, cat si intr-un context care cere o tinuta de cocktail pentru obtinerea unui look memorabil.

Pentru 2018 designerii propun atat rochii lungi cu un croi cambrat, cat si modele fluide, iar accesorizarea schiteaza intentia stilistica. Poate fi vorba despre bijuterii sau centuri de talie in culoarea tinutei, dar putem include, la fel de corect, o geanta sau o pereche de pantofi statement animal print.

Volanele si dantela se impun in continuare ca repere de care putem tine cont pentru un look feminin si modern care va necesita astfel o accesorizare minima.

rochie-rosie-lunga  rochie-rosie-midi

rochie-rosie-dantela  rochie-rosie-volane

rochie-rosie-dantela-sense  rochie-rosie-volane-sense

Blazerele s-au remarcat in 2017 atat in colectii couture, cat si in tinute ready-to-wear, iar Dior, Escada sau Givenchy sunt doar cateva dintre numele care au folosit la maximum puterea cromatica a sacourilor rosu aprins.

In 2018, acestea nu isi pierd din statut, ci sunt incluse in outfituri cu accente retro, iar cardiganele sau bolerourile le completeaza seria stilistica. Sacoul rosu lung poate fi purtat ca o piesa cu tuse casual chic prin includerea unei centuri de talie, iar combinatiile cu jeansi sau cu o piesa neagra clasica ofera o perspectiva stilistica nelimitata.

Includerea unei piese roz va aduce imaginea afisata in topul celor mai moderne combinatii, iar pastrarea clasicului duo rosu-negru isi demonstreaza inca o data caracterul atemporal.

sacou-rosu  sacou-cardigan-rosu

sacou-rosu-altuzarra  bolero-rosu-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.