Imprimeurile pe care le vom purta in acest sezon

Moda sezonului toamna-iarna 2018/19 a escaladat spre un apogeu al mixurilor descrise de culori si imprimeuri in combinatii ce primesc un suflu nou din partea designerilor. Astfel, tendintele toamnei vizeaza stiluri indraznete si piese care descriu atat un stil clasic, dar si modern.

Animal print. Un imprimeu care nu mai este necunoscut nici unei iubitoare de moda, animl printul devine unul dintre trendurile de baza pentru sezonul toamna-iarna 18/19. Regasit in prezentarile designerilor precum Roberto Cavalli, Max Mara sau Michael Kors, acesta oscileaza intre combinatiile maro-bej si alb-negru. Imprimeul vedeta al sezonului devine un reper de baza pentru o tinuta de zi si il putem purta intr-o rochie midi sau lunga, dar si in comabinatia fusta-bluza, atat timp cat cromatica celor doua piese difera. Pentru un astfel de duo animal print, designerii ne sugereaza accesorii intr-o culoare diferita sau centuri de talie pentru a delimita linia siluetei.

Daca astfel de tinute subliniaza un look extrem de chic si de modern, ideal pentru o iesire urbana, accesoriile, dar si jachetele animal print, ne pot ajuta in crearea unui look office corect si in tendinte. O geanta animal print bej-maro asortata unei tinute in nuante de maro, sau o jacheta lunga animal print sunt piese care vor aduce acea nota moderna oricarei tinute business, pastrand un look feminin cu tuse clasice.

animal-print-2018  animal-print-2018

animal-print-2018  animal-print-2018

Carourile. Un imprimeu extrem de versatil, printul in carouri ne poate insoti in schitarea unor outfituri de zi sau office potrivite oricarui stil. Pentru iubitoarele stilului clasic, designerii sugereaza pulovere pe corp sau pantaloni pana, in timp ce stilurile normocore, boeme, vor putea profita de moda sezonului care permite sa purtam pulovere lungi si ample in carouri supradimensionate.

Ceea ce aduce nou sezonul toamna-iarna 2018/19 este asortarea acestui imprimeu cu cel floral, un mix pe care il putem obtine usor fie prin alegerea unei piese cu aceste doua printuri, fie prin alegerea unui top in carouri si a unei fuste florale. Ideal femeilor cu o silueta androgina, imprimeul in carouri oversized va aduce un plus de volum, mascand totodata mici imperfectiuni ale siluetei in functie de piesa aleasa.

carouri-tendinte  carouri-tendinte

carouri-tendinte  carouri-tendinte

Flori de sezon. Imprimeul floral nu paraseste catwalk-urile nici dupa incheierea sezonului cald. Designeri precum Kors, Erdem, Dries van Noten sau Oscar de la Renta il readuc prin rochii midi sau lungi in culori puternice, dar il putem integra si in tinute create cu ajutorul unui top si al unei fuste, ambele cu print floral.

Daca un outfit de zi poate fi accesorizat grunge prin genti si botine negre cu siret, tinutele elegante vor fi accentuate prin alegerea unei perechi de botine cu varf ascutit intr-una dintre culorile tari ale imprimeului. Nici tinutele de serviciu nu vor ignora in acest sezon imprimeul floral, una dintre cele mai sigure optiuni de asortare fiind cea care aduce impreuna topul floral si fusta midi uni intr-una dintre culorile topului.

flori-tendinte  flori-tendinte

rochie-flori  rochie-flori

rochie-flori-sense  bluza-flori-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.