Happy outfits = Happy winter

Daca fiecare piesa vestimentara in parte spune ceva despre outfitul creat, atunci este bine sa ne asiguram ca iarna aceasta rezultatul final este unul cat mai vesel, cat mai viu si cat mai colorat.

Iar modalitatile in care putem obtine acest efect sunt multiple. Poate fi vorba despre o culoare care schimba in totalitate suflul tinutei, un imprimeu care aduce o tusa joviala, sau o croiala care ne aminteste ca elementele prea sobre ar face o nota discordanta cu tinutele relaxate ale iernii.

Esarfele cat mai lungi si cat mai calduroase sunt printre cele mai iubite articole ale sezonului rece. Totusi, atunci cand avem nevoie de o esarfa-accesoriu pe care sa o putem purta si in interior, un model subtire si cat mai colorat este extrem de util. O esarfa din matase sau doar cu o textura satinata aduce o eleganta glam si feminina tinutei, iar o cromatica vesela o aduce si mai aproape de efectul dorit. Armani si Trussardi propun nuante de rosu-oranj, potrivite atat tinutelor business cat si celor casual, in timp ce Olivia Palermo transforma combinatia galben-verde intr-o nota necesara unei tinute in culori neutre.

esarfa-armani esarfa-olivia-palermo

esarfa-trussardi esarfa-sense

Chiar si monocroma, o tinuta cu imprimeu le declaseaza pe cele uni. Iar imprimeul polka dots ramane in continuare un detaliu stilistic care aduce o nota trendy si ingenua oricarei tinute. Designerii sugereaza printuri supradimensionate si combinatii alb-rosu pentru aceasta iarna, insa si o combinatie de non-culori poate fi la fel de utila in crearea unei tinute chic, alaturi de piese colorate sau accesorii supradimensionate.

polka-dots polka-dots polka3

pulover-buline-sense buline-sense

Daca vrem sa plusam cu diverse trucuri pentru un outfit cat mai colorat si cat mai vesel, dungile colorate sunt un imprimeu care permite multiple combinatii. Putem asorta, spre exemplu, o fusta in dungi colorate unei piese uni, dar si uneia cu un imprimeu la fel de colorat, atat timp cat nu este vorba despre aceleasi culori, iar printurile sunt de dimensiuni diferite. Trussardi si Dolce&Gabbana evidentiaza ambele variante.

dungi dungi dungi

dungi-sense dungi-sense dungi-sense

Si fiindca temperaturile scazute raman punctul central care ne ghideaza in sezonul rece, combinatia intre o culoare calda si un material confortabil reprezinta unul dintre cele mai utile duouri ale iernii. Iar optiunile sunt multiple: un cardigan, un pulover sau o rochie tricotata, uni sau cu imprimeu, alaturi de piese in culori inchise sau alaturi de accesorii in culori subtile. Putem incerca tonuri de caramiziu cu o piesa neagra, eleganta, oranj aprins sau sa urmam exemplul Sofiei Vergara pentru o tinuta negru-galben chic si moderna.

olivia-palermo runway sofia-vergara-rochie

cardigan-sense pulover-sense rochie-sene

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.