Happy mood

View Gallery
8 Photos
Happy mood
48

Happy mood
50

Happy mood
52

Happy mood
53

Happy mood
54

Happy mood
55

Happy mood
CA3496 MODEL FATA 1

Happy mood
XC 61 MULTICOLOR MODEL FATA 1

HAPPY MOOD – EXPLOZIE DE CULORI IN COLECTIA SENSE

Designerul Andreea Tincu ne propune in Happy Mood, linia creată pentru SENSE, sofisticarea dezinvoltă street wear din Paris si Milano într-o interpretare modernă, candidă si plină de bucuria generată de explozia culorilor.

Rozul zmeură, imprimeul floral, fluturii, materialul caleidoscop si accentele vii de culoare, subliniate de mult negru, exprimă noua vibratie a sezonului. Descoperă extazul culorilor! Rafinamentul nonsalant parizian. Chiar dacă formele sunt simple, materialele sunt surprinzătoare.

Combinatia cheie a sezonului este bluza de tricot ajurat si matase cu imprimeu floral contrastant, purtată cu denim stretch slim-fit in culori exotice – zmeură sau vernil. Pline de vitamine, dar fără „calorii”, aceste tinute se poartă într-un skinny look asociat cu lejeritate în partea de sus.

53

Imprimeul caleidoscop asociat fustei plisate aduce o notă inedită în vestimentatie. Fusta imprimată este ideală pentru asocieri nonconformiste în garderobă, de la sport la foarte elegant, functie de piesa de top – cămasă albă sofisticată, cardigan ajurat floral, hanorac sport ori jachetă neagră. Toate oferite în colectiile SENSE de sezon.

Rochiile imprimate cu motive neo-moderne în nuante de rosu, negru, alb ori gri, sunt scurte, fluide si din materiale naturale care respectă pielea. Aceste rochii elegante, dar cu o alură foarte tinerească, se pot purta cu un cardigan SENSE într-una din culorile majore ale cromaticii. Sau chiar cu un sacou subtire, pentru o aparitie ultra elegantă! Obligatoriu, se asociază sandale de lux pentru a continua spiritul de sofisticare nonsalantă.

Farmecul noi linii SENSE vine din asocierile inedite si din curajul de a combina culori. Happy mood, mereu la modă! Prin contrastele nuantelor pastel serbet cu negrul sau contrastul libertătii juvenilă si linia clasică minimalistă, esti în pas cu moda marilor metropole europene.

     Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colectie HAPPY MOOD si online pe www.fashionsense.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.