Happiness – colectia Sense care imbina notele clasice cu cele mai noi tendinte

In 2018, moda reflecta un echilibru bine stabilit intre motivele clasice, feminine si detaliile care le propulseaza in topul trendurilor. Printre acestea, asimetriile, insertiile transparente, croiurile suprapuse, dungile si combinatiile alb-negru se afirma ca tendinte de care putem profita la maximum in orice context.

In colectia Happiness, aceste tuse moderne recomanda tinutele descrise atat pentru un look business, cat si pentru iesiri casual sau elegante.

Bluza asimetrica s-a remarcat in ultimele sezoane ca o piesa eleganta, usor de asortat unei perechi de pantaloni conici sau unei fuste creion. Un model lung accentueaza nota classy a outfitului, iar intr- un croi amplu aceasta permite asortarea cu o a doua piesa pe corp, mini sau midi.

bluza-asimetrica-alb-negru  bluza-asimetrica-alb-negru

bluza-asimetrica-alb-negru  bluza-asimetrica-sense

Un model extrem de popular si in 2017, fusta wrap sau “parte peste parte” transforma o tinuta basic intr-una statement. Din acest motiv, stilistii propun sa o asortam unui top simplu pe corp, pentru un look classy sau unei camasi care nu ascunde talia, pentru a obtine astfel un outfit de birou in tendinte.

Intr-un croi mini sau midi, fusta wrap poate fi inclusa cu usurinta si intr-o tinuta casual alaturi de o bluza intr-un croi amplu, relaxat si o pereche de pantofi Oxford sau unei perechi de mocasini.

fusta-wrap-bleumarin  fusta-wrap-gri

fusta-wrap-bleumarin  fusta-wrap-bleumarin-sense

Bluzele cu maneci transparente au avansat pe traiectoria stilistica de la o piesa purtata aproape exclusiv intr-un look glam, de oras, la o piesa de admirat in orice imprejurare. Un model negru la baza gatului sau cu guler inalt poate fi purtat la serviciu cu o fusta creion, intr-o iesire eleganta cu o fusta  midi plisata intr-o alta culoare, dar si pentru o iesire de seara cu o pereche de pantaloni din piele eco.

bluza-neagra-maneci-transparente  bluza-neagra-maneci-sheer

bluza-maneci-transparente  bluza-maneci-transparente-sense

Daca in sezonul trecut pantalonii culottes si palazzo au dominat garderoba iubitoarelor de moda, in acest sezon pantalonul cu talie inalta isi afirma statutul de must have.

Un model care accentueaza talia, creeaza iluzia unei siluete mai inalte si ofera un aer elegant tinutei, pantalonul high waist poate fi usor de integrat in orice stil, iar o culoare deschisa ii accentueaza nota eleganta. Pentru o tinuta de birou, acesta poate fi asortat unui top vaporos cu terminatia ascunsa de betelia pantalonilor, iar o jacheta scurta va accentua avantajele stilistice ale acestui model. Pentru o iesire in oras, topurile care nu trec de linia taliei, bluzele cu maneci ample si blazerele de inspiratie masculina sunt cateva dintre optiunile care pot compune alaturi de pantalonii high waist tinute moderne adaptabile oricarui stil.

pantaloni-albi-talie-inalta  pantaloni-albi-talie-inalta

pantaloni-albi-talie-inalta  pantaloni-talie-inalta-sense

Bluza cu dungi colorate. Niciun sezon fara dungi! Aceasta pare a fi deviza stilistilor in ultimele sezoane, iar trendurile actuale anunta combinatia rosu-alb ca fiind cea castigatoare. Topul cu dungi poate fi astfel purtat cu fuste midi ample pentru un look boem, sau cu o pereche de pantaloni cu talie intalta pentru un outfit de serviciu.

Pentru a plusa cu nota moderna a dungilor colorate, aceste topuri pot fi purtate cu fuste sau pantaloni in buline, combinatia alb-albastru a acestora fiind una dintre cele mai populare.

bluza-dungi-rosii  bluza-dungi-rosii

bluza-dungi-rosii-sense  bluza-dungi-rosii-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.