Gulere vs funde oversized-cum se schimba moda in noul sezon

O piesa basic poate primi un suflu nou si poate schimba nota intregii tinute printr-un singur detaliu. Iar in sezonul toamna-iarna 2018, aceste detalii se refera la gulere si accesorizarea lor. De la designeri precum Dior, Chanel, Armani sau Givenchy la modele de stil precum Celine Dion, Jessica Alba sau Kate Bosworth, moda celei de-a doua parti a anului 2018 vizeaza aceste elemente feminine si variaza in functie de viziunea si stilul fiecarei femei.

Bluzele cu funda pot fi purtate, in functie de dimensiunea acestora si de contrastul cromatic, atat intr-o tinuta de oras cat si intr-o tinuta de birou. Celine Dion exemplifica felul in care o camasa cu o funda oversized in zona gulerului transforma un outfit simplu intr-o declaratie de stil. Un astfel de model este ideal pentru iesirile de seara, iar accesorizarea cu o pereche de ochelari rotunzi va incadra stilul creat in aria celor retro chic, mereu in tendinte.

Pentru a aduce acest element modern si intr-o tinuta business, putem opta pentru o camasa dintr-un material fin si funda in continuarea gulerului. Un astfel de model descrie un look rafinat care nu va ma necesita accesorizare.

camasa-funda  camasa-funda

camasa-funda-sense  camasa-funda-sense

top-funda-sense  top-funda-sense

Gulerele Peter Pan au ramas printre detaliile favorite ale designerilor, iar pentru noul sezon acestia nu renunta la a le acorda acelasi interes ca in prezentarile anterioare. O modalitate simpla de a acceasoriza o tinuta fara a folosi, insa, un accesoriu clasic este alegerea topurilor cu un astfel de guler care transforma orice outfit intr-unul modern si boem.

Atat designerii cat si celebritatile aleg contrastul alb-negru pentru a evidentia estetica acestui duo, iar fustele sau pantalonii colorati cu talie inalta completeaza perfect tinuta. Persoanele cu o silueta triunghi pot opta pentru o bluza cu maneci bufante, in timp ce femeile cu o silueta triunghi inversat vor fi avantajate de topuri fara maneci.

bluza-guler-jessica-alba  bluza-guler

camasa-sense  bluza-neagra-sense

Rochia accesorizata cu funda este o carte de vizita pentru tinutele glam si rafinate, ideale pentru evenimente high class. Pentru acest sezon, designerii propun modele albe sau negre, detaliile fiind cele care decid stilul.

Chanel ne provoaca sa asortam rochiei negre elegante o pereche de manusi lungi roz dintr-un material fin, pentru a obtine un look perfect pentru evenimentele mondene, Armani propune acelasi croi lung, de data aceasta acesorizat cu o funda alb-negru, in timp ce Givenchy ne permite sa purtam rochia cu funda oversized si in tinute urbane, accesorizate casual cu ghete lungi in ton.

jourdan  rochie-funda-chanel

armani  givenchy

Pe corp sau intr-un croi usor amplu, rochia cu guler imbina perfect stilul clasic cu cel modern, dar si notele preppy cu cele indraznete. Dior exemplifica acest contrast eterogen prin rochii midi multicolore, ideale femeilor cu o silueta androgina, Ginvenchy ne prezinta modele alb-negru perfecte pentru un stil classy couture, in timp ce Fendi demonstreaza cum rochia cu guler si un croi in A poate schita o tinuta ideala de serviciu.

Pentru a personaliza o astfel de rochie, putem alege, de asemenea, sa accesorizam cu o esarfa sau un colier prins pe sub guler, sandalele colorate de tip Mary Jane fiind o tusa stilistica ce va omogeniza stilul vintage-modern creat.

dior  givenchy

rochie-guler-fendi  rochie-guler-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.