Cele mai noi piese Sense aduc stil si culoare in orice garderoba

Pentru sezonul primavara-vara 2018, Sense a pregatit colectii adaptate diferitelor stiluri, contexte si personalitati, colectii in care culoarea, imprimeurile si combinatiile stilistice ajuta la schitarea unor tinute pline de personalitate.

Cum putem maximiza, deci, combinatiile cromatice si detaliile fiecarei piese in parte pentru a obtine outfituri care sa emane o caldura estetica si o buna dispozitie molipsitoare?

O bluza dintr-un material fin, cu imprimeu verde-galben, trimite cu gandul la trendurile tropicale, un model cu guler rotund accentueaza feminitatea tinutei, iar combinatia cu o piesa galbena sau verde defineste un look ideal pentru o iesire in oras.

Pentru a sublinia nota individuala a tinutei, pantofii alesi pot aduce o a treia culoare statement pentru o tinuta glam, o nuanta de roz sau albastru fiind suficienta pentru un look indraznet. Daca directia tinutei este, insa, una clasica, geanta verde sau galbena, fusta creion sau cu pliuri ample si bluza cu imprimeu, purtata fara accesorii in partea superioara, vor creea o tinuta ireprosabila.

galben-verde-stil-urban  galben-verde-stil-urban

galben-verde-stil-urban  galben-verde-sense

Daca optam pentru un top cu imprimeu alb-negru, atunci tusa de culoare poate fi introdusa ori printr-o fusta sau un pantalon, ori prin alegerea unui top cu un detaliu colorat.

Bluzele cu buline, modelul mereu in tendinte cunoscut si ca polka dots, imprima de cele mai multe ori un stil feminin si boem cu accente vintage, iar combinatia cu o fusta si un accesoriu colorat adauga un accent frantuzesc extrem de chic.

polka-dots  polka-dots

polka-dots  polka-dots-sense

Un an dominat de piese din denim si de tinute all denim nu poate ignora senzualitatea si feminitatea fustelor din jeans in cele mai inedite combinatii. O piesa versatila ce poate fi purtata in orice lungime, croi sau combinatie stilistica, fusta din denim poate sublinia armonios o silueta clepsidra daca alegem un model conic, sau poate avantaja o silueta triunghi inversat daca alegem un model in A.

Purtata cu un top uni pe corp si cu pantofi cu toc, aceasta subliniaza un stil elegant, efectul fiind accentuat de o nuanta inchisa (negru, bleumarin). Cu o bluza intr-un croi relaxat si cu botine, fusta din jeans asigura un look urban casual chic care poate fi accesorizat in acest an cu esarfe colorate sau genti de inspiratie etno.

fusta-midi-denim  fusta-midi-denim

fusta-denim   fusta-denim-sense

In sezonul rece sau de tranzitie, un poncho cu franjuri purtat intr-o tinuta casual, eleganta sau chiar business aduce un suflu feminin si modern. Iar modalitatile in care il putem purta sunt nenumarate.

Alegand un model negru, putem compune tinute all black cu jeansi skinny si pantofi cu toc, dar si outfituri cu fuste pana la genunchi si cizme lungi sau look-uri in care singura pata de culoare poate fi adusa de manecile topului colorat.

poncho-negru  poncho-negru

poncho-negru-franjuri  poncho-negru-franjuri-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.