Golden Globes-tinutele elegante din care ne putem inspira in 2019

Cea de-a 76-a editie a Globurilor de Aur a reprezentat si in acest an reuniunea celor mai celebre nume din lumea cinematografiei internationale. Si, asa cum ne-au obisnuit odata cu fiecare aparitie pe covorul rosu, celebritatile ne-au prezentat tinute chic si moderne in stiluri cat mai diferite.

Fie ca este vorba despre cromatica, despre anumite detalii stilistice sau despre un croi modern, outfiturile vedetelor prezente la Golden Globes au stabilit inca o data tendintele in materie de eleganta, tendinte din care ne putem inspira in 2019.

Alb-negru. Vedete precum Charlize Theron sau Amber Heard au optat pentru rochii in clasicul duo alb-negru care demonstreaza ca aceasta combinatie nu va parasi prea curand trendurile.

Pentru a plusa cu o nota moderna si feminina, actritele au ales modele lungi cu volane, funde sau paiete care nu reprezinta doar detalii stilitice in tendinte, ci si un avantaj pentru diferite tipuri de silueta. Astfel, volanele in zona umerilor pot reprezenta un croi ideal pentru femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), in timp ce fundele sau decupajele in zona decolteului, elemente pentru care a optat Charlize Theron prin rochia Dior, pot avantaja femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste).

rochie-alb-negru  rochie-alb-negru

rochie-alb-negru  rochie-alb-negru

Catifea. Rochiile din catifea au dominat prezentarile de moda in ultimele sezoane, continuand sa atraga atentia pe covorul rosu. Ideale pentru femeile cu o silueta triunghi inversat, croiurile fara bretele si ample de la talie in jos sunt de asemenea piesele ideale pentru femeile care doresc sa accentueze talia si sa afiseze un look feminin si elegant.

Pentru un outfit glam, rochiile din catifea cu decolteu adanc sunt una dintre cele mai in voga optiuni, in timp ce rochia in stil capa va insusi toate trendurile momentului, aducand totodata in prim-plan un stil chic si rafinat.

rochie-catifea  rochie-catifea

rochie-catifea  rochie-catifea

Metalic. Trendul pieselor in culori metalizate ramane un must din care ne putem inspira atat in tinutele casual de zi cat si in cele de seara. Iar Gucci si Michael Kors sunt doar cateva dintre numele care au demonstrat aceasta directie a modei la Golden Globes.

Chiar daca o astfel de cromatica este suficient de glam pentru a nu mai necesita accesorizare sau un croi statement, designerii propun sa alegem cercei lungi pentru rochiile cu decolteu adanc si ne incurajeaza sa optam pentru rochii cu decupaje sau slituri adanci.

rochie-argintie  rochie-argintie

rochie-aurie  rochie-argintie

Salopete vs costume. In ultimii ani, celebritatile au iesit din zona de confort a clasicelor rochii lungi si au mizat pe salopete, costume sau rochii-pantalon pentru cele mai elegante evenimente.

In acest an, Julia Roberts a atras atentia paparazzilor si a criticilor de moda alegand o rochie pantalon semnata Stella McCartney care imbina stilul masculin cu cel elegant, contrastul negru-roz pal accentuand acest duo stilistic. Pentru a imbina cele doua stiluri intr-o tinuta de seara, putem alege salopete negre uni cu paiete sau margele fine, dar si costume cu sacouri lungi si pantaloni evazati.

rochie-pantalon  salopeta-neagra

costum-negru-papion  costum-negru-paiete

Detalii transparente. O rochie neagra, uni, poate deveni o tinuta idela pentru un eveniment monden daca alegem un model cu insertii transparente. Iar pentru a imbina eleganta rochiei clasice cu notele moderne, Burberry propune prin tinuta actritei Jessica Chastain modele cu detalii de tip capa.

Astfel de rochii pot fi accesorizate cu cercei mici, fara o alta accesorizare in partea superioara, look-ul astfel obtinut descriind in egala masura eleganta, note moderne si feminitate.

rochie-neagra-detalii-transparente  rochie-neagra-detalii-transparente

rochie-neagra-detalii-transparente  rochie-detalii-transparente

Volane. Trendul rochiilor babydoll pe care il vom admira in acest an a fost prezent pe covorul rosu prin modele semnate Valentino, Ralph&Russo sau Giambatista Valli.

Rochiile cu decolteu adanc reprezinta o abordare clasica a acestui trend, insa modelele cu decolteu transparent si volane pe maneci sunt cele care vor lua cu asalt tendintele anului 2019.

rochie-volane  rochie-volane

rochie-alb-negru-volane  rochie-volane-rosie

Corai-culoarea anului. Printre combinatiile clasice si cele glam, nu putea lipsi nici culoarea anului 2019: living coral.

Celebritatile au ales modele in A fara bretele, croiuri cu funde supradimensionate sau rochii care aduc o tusa de roz sau bleu pentru a sublinia culoarea predominanta. O nuanta ce va domina moda anului 2019, coraiul poate fi accesorizat cu auriu sau albastru, designerii propunand totodata albul sau rozul ca optiuni de asortare in tinute de zi.

rochie-corai  rochie-corai

rochie-corai  rochie-corai

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.