Givenchy – croiuri, accesorii si imprimeuri pe care trebuie sa le incercam!

Pentru sezonul primavara-vara 2018, Givenchy a prezentat o colectie care inspira prin croiuri feminine si moderne, imprimeuri usor de purtat, piese de un clasic reinventat, dar si prin combinatii statement de culori.

Duourile alb-negru si alb-rosu descriu outfituri clasice si indraznete. Rochiile scurte alb-negru sunt purtate cu genti mini si cizme lungi, iar detaliile evidentiaza nota moderna a tinutei. Poate fi vorba despre un umar gol, despre insertii de pliuri, volane sau doar despre un croi amplu in zona umerilor.

Rochiile alb-rosu sau asortarea unui pantalon rosu cu o camasa alba pluseaza printr-un stil indraznet, incaltamintea accentuand abordarea statement. Pentru un echilibru stilistic, Clare Keller propune accesorizarea rochiilor cu slit adanc cu o pereche de cizme inalte si a pantalonilor tigareta cu pantofi cu toc.

rochie-alb-negru-givenchy  rochie-alb-negru-givenchy

rochie-alb-rosu-givenchy  alb-rosu-givenchy

Eleganta unui costum negru este de necontestat, iar aducerea unor accente personalizate in prim plan sporeste impactul stilistic. Pentru femeile cu o silueta triunghi, sacoul cu umeri pronuntati devine un aliat de incredere, in timp ce talia subliniata prin nasturi contrastanti sau printr-o centura reprezinta un plus indiferent de silueta.

Pentru a obtine un look elegant ca la carte, rochia neagra scurta devine un punct central in prezentarea Givenchy. Accesorizata cu ghete sau botine negre sau rosii cu influente country, clasica little black dress devine sub semnatura lui Keller o carte de vizita pentru femeia moderna, increzatoare. Designerul sugereaza modele cu un umar gol, cu funde, volane, dar si cu detalii transparente. Indiferent de modelul ales, tinuta este subtil sau chiar deloc accesorizata, o idee stilistica ce permite rochiei sa ramana in centrul atentiei.

costum-negru-givenchy  costum-negru-givenchy

roche-neagra-givenchy  rochie-givenchy

rochie-neagra-umar-gol-givenchy  rochie-neagra-umar-gol-givenchy

Dungile orizontale sunt propuse pentru acest sezon in combinatii de cate doua culori, descriind bluze intr-un croi casual, ideale pentru o iesire urbana. Contrastul care da savoare tinutei este adus prin alaturarea fustei mini simple sau cu fermoar.

tricou-dungi-givenchy  bluza-dungi-givenchy

Una dintre tendintele care s-au impus in prezentarea Givenchy descrie topuri si rochii oversized. Topurile purtate cu jeansi sau cu fuste mini schiteaza si de aceasta data o tinuta care se cere accesorizata cu ghete de inspiratie western, sau pantofi cu toc si genti mini.

Rochiile in acest croi accentueaza, totodata, un alt trend prezent pe catwalk si anume combinatia chic rosu-bleumarin. Pentru un stil si mai chic, Givenchy propune sa purtam o astfel de rochie cu cizme galben mustar, accesorizand cu un singur cercel.

umeri-oversize-givenchy  umeri-oversize-givenchy

umeri-oversize-givenchy  umeri-oversize-givenchy

Pantalonii negri pana la genunchi incurajeaza atat un stil business chic alaturi de o camasa alba cu umeri lati, cat si o abordare glam impreuna cu o bluza neagra cu maneci statement. Cureaua cu lant si pantofii stiletto cu varf metalic sunt detaliile care aduc aceste combinatii in topul outfiturilor care debordeaza de personalitate si care pot fi usor de abordat de orice stil si in orice context.

pantaloni-negri-givenchy  pantaloni-negri-givenchy

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.