Ghidul culorilor de primavara vara

Anul 2021 vine cu o paleta larga cromatica, atat cu nuante inspirate din nuantele puternice si vibrante ale naturii, cat si tonuri pastelate, fresh. Primavara Vara 2021 inseamna optimism, dorinta de a-ti depasi limitele. Leatrice Eiseman, director executiv Pantone Color Institute: “Culorile in primavara/vara 2021 sunt ilustrative prin cromatica pe care o gasim in natura si se caracterizeaza printr-o flexibilitate, care permite purtarea acestora all year-round. Cu o autenticitate evidenta, culorile primavara/vara 2021 combina confortul si relaxarea cu tuse energice, care incurajeaza buna dispozitie si optimismul.”

Amethyst Orchid

Violetul deschis este culoarea anului. Departe de a fi o culoare basic, banala, amethyst orchid exprima unicitate si nonconformism. Este o alternativa eleganta la clasicul roz purtat primavara. Arata excelent in combinatie cu roz, galben, bej, verde oliv, alb sau chiar cu mint.

Illuminating

Galbenul puternic este o culoare care emana energie, optimism si promisiunea unei zile insorite. Este luminos si se potriveste cu orice, atat impreuna cu non culori, precum griul (de altfel, galben si gri reprezinta combinatia anului), cat si cu alte nuante la fel de puternice ca el, precum albastrul, rozul sau rosul.

Burnt Coral

Burnt Coral este o un corai pudrat care te duce cu gandul la macaroons si la frumusetea bujorilor. Designerii au folosit Burnt Coral pentru a aduce un fel La Vie en Rose pe podium. Cu siguranta  te vei indragosti de aceasta culoare, full de optimism si energie.

Rasberry Sorbet

O nuanta plina de viata, Rasberry Sorbet te va ajuta sa scapi de January  Blues si sa intri in acel mindset plin de optimism si energie. Piesele cu detalii extra feminine arata excelent in aceasta tonalitate.

Marigold

Este un orange spre galben,.care ofera o senzatie de caldura delicata. Orange-ul, desi este o culoare puternica, este foarte versatil si arata excelent in combinatie cu majoritatea culorilor. Cel mai trendy mod de a purta orange este in tinute color block, dar daca vrei varietate, poti adauga accente de negru, alb sau mint.

Green Ash si Mint

Doua nuante fresh de verde care sugereaza echilibru si pace interioara. Green Ash se poarta impreuna cu nuante puternice, sau in color block, cu accente maro. Mint, o nuanta mai temperata decat Green Ash arata excelent alaturi de roz.

Cerulean si French Blue

Cerulean este culoarea cerului intr-o zi insorita de primavara, iar french blue aminteste de farmecul inconjundabil al Parisului primavara. Ambele nuante de albastru te vor indemna sa visezi mai mult si sa te bucuri de fiecare zi.

Rust

O nuanta neobisnuita pentru o paleta de primavara/vara, Rust este culoarea frunzelor toamna, insa in varietatea mare de culoare, aduce o dinamica neasteptata. Rust este o culoarea dominanta in colectia Dior, cu o atmosfera boho luxury. Este o nuanta care se potriveste perfect cu nonculori sau impreuna cu orange si verde.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.