Ghid de purtare a gentilor in trend

Pentru sezonul primavara-vara 2017, designerii au schimbat directia estetica a accesoriilor aducandu-i un suflu relaxat, orientat spre un design simplist, dar plin de personalitate. Modelele sezonului nu mai sunt orientate spre detalii, ci spre jocuri de culori si de volume care completeaza puzzle-ul intregului outfit.

Culorile puternice sunt prezente pe catwalk pentru a sublinia nu doar accesoriul in sine ci si contrastul cu piesele vestimentare. Boss exemplifica perfect aceasta combinatie de culori prin duouri albastru-rosu, albastru-verde, rosu-albastru, alegeri cromatice incadrate armonios in dinamica sezonului. Pentru a evidentia cat mai bine caracterul unui astfel de model, este indicat ca piesa vestimentara alaturata sa fie descrisa de o singura culoare, articolele uni, fara imprimeu, fiind cele care pot reda cat mai clar designul acestor genti.

geanta-boss-2017 geanta-boss-2017

geanta-boss-2017 geanta-boss-2017

Geanta plic devine odata cu sezonul primavara-vara o schita a fuziunii accesoriilor. Louis Vuitton propune modele clasice, cu imprimeu snake, adoptate de stiluri casual-chic, in timp ce Dior si Salvatore Ferragamo se indreapta spre modele care pot accesoriza cu succes tinute elegante. Uni si cu un design ale carui detalii sunt inlocuite de efectul baretei scurte de mana, gentile plic sunt potrivite oricarei siluete si pot intregi perfect tinute clasice, elegante.

geanta-plic-vuitton geanta-plic-dior geanta-plic-michael-kors geanta-plic-salvatore

Recomandate mai ales persoanelor inalte, gentile oversize pastreaza in acest sezon traiectoria cromaticii minime. Iar stilurile definite astfel prin culori si materiale permit includerea acestora in garderoba indiferent de natura look-ului dorit. Prin culorile pastelate si materialele satinate Jil Sander aduce modelele overzize in tinute boeme, feminine, Salvatore Ferragamo propune nuante de kaki pentru tinute office, in timp ce Givenchy si Marni propun asortarea gentilor alb fildes, respectiv negru-caramiziu tinutelor de oras in aceleasi culori.

geanta-oversize-jil-sander geanta-oversize-salvatore geanta-oversize-marni geanta-oversize-givenchy

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.