Gentile moderne care pot transforma orice tinuta intr-una de efect

Accesoriile sunt cele care dau tonul tinutei si care definesc cel mai clar stilul personal. Iar daca acelasi outfit poate fi purtat corect la o iesire de zi sau la un eveniment elegant, prin accesorizarea cu o pereche de pantofi sport sau cu o pereche de stiletto, gentile sunt cele care preiau aceasta sarcina in sezonul primavara-vara 2019.

In acest an, designerii au renuntat partial la conceptul de genti clasice, preferand materiale naturale, margele, modele colorate, transparente si alte repere care tranforma crearea unei tinute intr-o adevarata placere.

Gentile din margele. Un trend care a inceput timid in 2018, gentile din sau cu margele se impun in sezonul cald ca un must-have in schitarea unui stil modern, glam si jucaus. Ulla Johnson propune modele multicolore de dimensiuni mari pentru un outfit de zi si de dimensiuni mai reduse pentru un look chic de seara.

Desi in aparenta un accesoriu indraznet, alegand o geanta din margele mica si intr-o singura culoare, putem completa cu usurinta un outfit feminin de zi. Materialele satinate sau vaporoase ale rochiilor sau fustelor se potrivesc minunat cu astfel de genti, iar cromatica permisibila a acestui accesoriu ne va fi de mare ajutor atunci cand dorim sa cream un look vesel, colorat.

geanta-margele  geanta-margele

geanta-margele  geanta-margele

Gentile caseta. Pentru evenimentele mondene ale verii, geanta mica de tip caseta este accesoriul perfect. Chiar daca ne permite sa purtam cu noi doar telefonul, cheile si rujul preferat, aceasta devine piesa esentiala dintr-un puzzle stilistic modern.

Hermes, Balmain si Versace isi exprima increderea in puterea de atractie a acestei genti si ne permit sa alegem intre modele multicolore pentru un stil glam, culori pastel pentru un look feminin si delicat, dar si modele negre cu tuse clasice, pe care sa le purtam intr-un outfit usor mai formal, cu rochii albe in A sau cu pantaloni negri palazzo.

geanta-caseta  geanta-caseta

geanta-caseta  geanta-caseta

Geanta de tip cos. Iubitoarele stilului boem si relaxat se pot baza pe trendurile sezonului cald si pe inspiratia unor nume ca Fendi sau Lanvin in alegerea unei genti de tip cos pentru un outfit casual, in tendinte.

Le putem purta cu fuste midi vaporose sau cu pliuri, cu rochii din in, bumbac sau croset, pe umar sau in mana. De cele mai multe ori in nuante de maro, acestea vor completa tinutele in note etno in culori ca bej, galben, maro, verde sau oranj.

geanta-cos  geanta-cos

geanta-cos  geanta-cos

Geanta rotunda. Inca din 2018, gentile rotunde din materiale naturale s-au impus ca un must-have pentru outfiturile casual, de zi. Moda lui 2019 nu mai accepta nicio scuza si ne incurajeaza sa alegem o geanta rotunda, fie simpla, fie cu accesorii ca franjuri sau panglici si sa o purtam cu incredere intr-un look urban sau de plaja.

Culorile neutre ale acesora ne permit sa o includem intr-o tinuta in nuante de kaki, gri sau alb, de preferat alaturi de piese din bumbac sau in, cu sandale casual sau de tip papuc.

geanta-paie  geanta-rotunda-paie

geanta-rotunda-paie  geanta-rotunda-paie

Geanta cu detalii transparente. Trendul gentilor transparente imbina perfect doua stiluri esentiale: stilul clasic sau glam al gentii propriu-zise si stilul modern prin excelenta, care ne propune un astfel de model 2in1.

Maxwell si Balmain bifurca mai departe aceste stiluri propunand o directie elegant minimalista prin geanta sferica transparenta pe care o putem purta cu rochii mini la evenimente mondene si o directie glam chic prin gentile argintii pe care le putem asorta jacheteleor cu paiete, jeansilor boyfriend sau topurilor grunge.

geanta-transparenta  geanta-transparenta

geanta-transparenta  geanta-transparenta

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.