Garderoba minimalista

Trendul unei garderobe basice devine din ce in ce mai popular in randul fashionistelor. Garderobele basice sunt in tendinte, deoarece promoveaza un stil sustenabil si un mod mult mai responsabil de a ne raporta la moda. O regula importanta a pieselor basic este sa le achizitionezi de la branduri sustenabile, eco-friendly, din materiale naturale. Un astfel de produs iti garanteaza ca il vei avea in garderoba ta pentru mult timp.

Perechea de jeans potrivita

O pereche de jeans de calitate care sa ti se potriveasca este o piesa basica esentiala. Nu cumpara ceva care este neaparat in tendinte sau cu detalii de care este posibil sa te plictisesti (aplicatii, perle etc.). Consulta graficul de mai jos si descopera ce forma de jeans ti se potriveste.

Camasa alba

Este o piesa esentiala pe care nu trebuie sa o neglijam. O camasa alba calitativa, cu un croi bun, care sa se potriveasca atat cu blugi cat si cu pantaloni de costum, este esentiala. Trebuie sa aiba bumbac in compozitie, pentru a te asigura ca va fi confortabila si usor de intretinut.

 

Sacoul negru

Este o piesa perfecta atat pentru birou, cat si pentru outfituri casual smart. Desi exista numeroase culori fun de sacouri, totusi varianta neagra este cea mai indicata ca si piesa basic, deoarece este foarte versatila si se potriveste cu multe outfituri. Alege un croi de inspiratie masculina, deoarece iti va oferi un aer young chic.

Puloverul cu cashmere bej

Este o piesa clasica si practica. Alege puloverele clasice, din fire naturale, pe care le vei purta pentru mult timp. Un pulover din poliester sau bumbac nu are aceleasi proprietati precum unul din bumbac sau lana ( afla de ce accesand: https://blog.fashionsense.ro/mic-ghid-de-ingrijire-a-tricotajelor/ )

Pantalonii chino negri

Chino este o forma care arata excelent pe multe femei si sunt foarte versatili. In general, se potrivesc cu un look office, dar ii poti purta si in stil casual impreuna cu pantofi josi si un top oversized.

Tricoul alb/negru

Tricourile basic, albe sau negre, desi pot parea plictisitoare,  sunt foarte necesare.  Alege produsele din bumbac sau din viscoza, cu un croi clasic (nu foarte cambrat nici exagerat de oversized) si produse sustenabil.

The Little Black Dress

Exista un motiv foarte bun pentru care, din anii ’20 si pana in zilele noastre, rochia LBD a ramas foarte populara. Fiind un model minimalist, cu linii feminine si discret,  se potriveste intr-o varietate de contexte. O poti purta super trendy impreuna cu papuci sport sau cu un colier pretios si tocuri pentru un eveniment de  seara.

Trench-ul clasic/ Pardesiul uni

Alege o forma minimalista negru sau in culori nude cu o lungime midi, care sa se potriveasca atat cu piesele elegante, cat si cu cele casual. Trench-ul este o alegere perfecta, insa poti alege si un pardesiu cu o forma contemporana minimalista.

Fusta neagra

Alege o forma de fusta care sa se potriveasca cu stilul tau vestimentar si asigura-te ca o ai pe negru. O fusta neagra simpla poate fi purtata in orice anotimp si nu iese niciodata din tendinte.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.