Fustele midi au preluat controlul asupra modei

In urma cu cativa ani, regulile erau clare: fustele mini erau senzuale si atragatoare, solutia numarul unu pentru orice iesire glam, in timp ce fustele maxi erau alegerile confortabile si boeme pentru zilele relaxate.

In ultimele sezoane, insa, fusta midi s-a impus ca o piesa centrala a garderobei, luand cu asalt podiumurile de moda, fotografiile de street style si listele de cumparaturi ale iubitoarelor de moda. Usor de asortat la bluze scurte, crop, dar si la camasi casual, purtata la serviciu, in oras sau la evenimente elegante, fusta midi ne poata salva din orice impas stilistic.

Unul dintre cele mai iubite modele, croiul in A, cu imprimeu floral, este dovada unui stil extrem de feminin. Intrucat talia este de cele mai multe ori inalta, bluzele si topurile crop sunt o alegere foarte moderna si atragatoare. Pentru o tusa eleganta, camasa alba poate fi o combinatie la fel de potrivita, in timp ce un tricou simplu trimite spre un stil casual, dar la fel de corect. In sezonul cald, insa, o alegere in ton ar sustine combinatia cu bluze uni, dar intr-o culoare calda. Balerinii pot intregi imaginea feminina, insa o pereche de pantofi cu toc compenseaza pentru croiul amplu al fustei.

midi midi5 midi9 midi8

fusta-midi-A fusta-midi-in-A

Un imprimeu la fel de colorat poate aduce in lumina reflectoarelor si un model conic sau drept. Si acum posibilitatile de asortare sunt infinite. De la camasi din denim, bluze in dungi si jachete biker la varianta cea mai sigura: bluzele albe uni.

pencil-skirt-olivia fusta-midi-imprimeu-jessica  fusta-imprimeu  fusta-midi-imprimeu-street

Fusta cu volane poate trece foarte usor de la a reprezenta un trend avangardist la imaginea feminitatii absolute. Modelele sunt extrem de diversificate, insa un lucru pe care il putem considera constant este apartenenta acestui model la cele mai inalte standarde stilistice. Este indicat, insa, ca piesa care completeaza tinuta sa urmeze linii cat mai simple si mai clasice.

ruffle-skirt ruffle-skirt-paris-fashion-week

FUSTA-VOLANE ruffle-skirt-Dries Van Noten

La fel de sus pe lista preferintelor si a pieselor vestimentare extrem de versatile se afla si fusta cu pliuri. Look-ul relaxat pe care ne ajuta sa il obtinem poate tinde spre casual, daca o purtam cu pantofi sport, spre chic daca ii alaturam o jacheta din piele si o pereche de botine sau spre o eleganta subtila daca o purtam cu o bluza uni si o pereche de stiletto. Ceea ce au in comun, insa, toate aceste substiluri este latura moderna prin excelenta.

fusta-pliuri-stree-st fusta-pliuri-street

fusta-pliuri-verde fusta-midi-pliuri

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.