Fustele incalzesc moda sezonului. Cinci stiluri usor de abordat.

In ultima parte a sezonului de tranzitie, iubitoarele de moda isi indreapta din ce in ce mai mult atentia spre o garderoba cat mai confortabila si pe piese cat mai calduroase. Cu toate acestea, fusta mini-midi, itemul feminin prin excelenta, nu pierde din popularitate. Purtata cu dres sau colant, cu pulovere groase sau cu camasi si asortata oricarui tip de incaltaminte, aceasta poate pastra o nota chic si in zilele reci. Iar variantele din care putem alege se pliaza cu usurinta pe orice stil si orice preferinte.

Fusta neagra cu un croi in A, este potrivita atat unui outfit de birou cat si unei tinute casual chic. O lungime putin peste sau sub genunchi pastreaza un look elegant, discret, iar combinatiile de culori sunt nenumarate. Alaturi de un top alb formeaza o tinuta clasic-eleganta, rosul pluseaza prin rafinament si eleganta, iar puloverele pe corp pana la talia fustei contureaza o tinuta ideala pentru birou, in zilele mai racoroase acestea putand fi purtate cu o camasa cambrata pe dedesubt. Datorita lungimii fustei, pantofii cu toc sunt accesoriul ideal.

Croiul recomanda acest model persoanelor care vor sa mascheze zona soldurilor, dar si celor cu o silueta triunghi inversat ( umeri lati, solduri inguste).

fusta-neagra  fusta-neagra

fusta-neagra-daks  fusta-neagra-sense

O fusta din dantela la birou? Cu siguranta! Alaturi de o camasa uni, aceasta compune o tinuta extrem de feminina, iar croiul midi, conic, o recomanda si unui look office feminin. O camasa dintr-un material fin va intregi tinuta alaturi de fusta dintr-o dantela subtire, in timp ce camasile clasice pot fi asortate unei fuste dintr-o dantela mai groasa.

Un croi care avantajeaza mai ales siluetele subtiri sau clepsidra, acesta impune o pereche de pantofi cu toc subtire, genti mici si bijuterii fine.

fusta-creion-dantela  fusta-creion-dantela

fusta-dantela-sense  fusta-dantela-sense

Culorile de sezon incalzesc instant orice tinuta. Astfel ca o fusta galbena sau oranj poate fi pata de culoare intr-o tinuta basic. Fustele conice, potrivite mai ales siluetelor subtiri sau clepsidra, purtate cu o bluza neagra, vor creea o tinuta rafinata, in timp ce modelele ample aduc o nota boema. Un model scurt, peste genunchi, poate fi foarte bine asortat cu o bluza cu guler inalt, in timp ce modelele mai lungi necesita fie o bluza cu decolteu, fie accentuarea taliei cu ajutorul unei curele. In ceea ce priveste accesoriile, culorile calde, respectiv auriul, sunt printre cele mai potrvite solutii.

fusta-conica-oranj  fusta-galbena

fusta-galben-oranj-sense  fusta-galben-oranj-sense

Violetul-Burgundy este cu siguranta una dintre culorile vedeta ale acestui sezon. O fusta conica in aceasta culoare este ideala pentru o tinuta de birou, dar si pentru una de oras. Desi putem asorta cu usurinta cu un top negru, elegant, si nuantele de roz pastel sau bej sunt la fel de potrivite.

fusta-burgundy  fusta-burgundy

fusta-violet-sense  fusta-violet-sense

Fustele glam care debordeaza de feminitate sunt cele intr-un croi midi, amplu si un imprimeu classy, contrastul de culori fiind un detaliu care nu trebuie ignorat. Pentru un plus de feminitate, putem purta acest tip de fusta cu o bluza cu umeri goi sau cu detalii din voal, daca si materialul fustei este unul fin. Combinatiile negru-rosu sau bleumarin-caramiziu sunt cele care accentueaza caracterul posh al acestora, iar gentile plic si pantofii cu varf ascutit si toc stiletto completeaza perfect look-ul. O tinuta ideala pentru un eveniment monden sau pentru o iesire classy in oras.

fusta-imprimeu-floral-ampla  fusta-imprimeu-floral-ampla-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.