FLOURISH

View Gallery
12 Photos
FLOURISH
annabella

FLOURISH
ayda

FLOURISH
beauty

FLOURISH
chic-mouline

FLOURISH
dahlia

FLOURISH
emma-b

FLOURISH
emma

FLOURISH
jullie

FLOURISH
kate

FLOURISH
october-sunset

FLOURISH
rosalie

FLOURISH
andreea

Sense ramane marca preferata a multor femei, iar in noul sezon, toamna/iarna 2016-17 propune clientelor o colectie impresionanta de modele, impartita in mai multe capsule. Fiecare dintre acestea este creata in functie de inspiratia designerului Andreea Tincu si a tendintelor internationale din lumea modei.

Anul 2001 a fost  anul in care sotii Cristina si Sorin Chiriac, ambii de profesie textilisti, au decis ca este momentul sa creeze o marca romaneasca 100%, cu operatori romani si pentru femeile din Romania. Avand o experienta matura in domeniul lohn-ului, pentru companii importante din moda internationala, cei doi au decis ca pot oferi si clientelor din Romania un produs vestimentar contemporan, dar si accesibil financiar. Actualmente, brandul are 800 de angajati, 17 magazine proprii si trei ateliere de creatie, in Iasi si Roman. Designerul Andreea Tincu semneaza din anul 2008 colectiile Sense, atat linia de tesaturi, cat si cea de tricotaje.

ayda

Colectia capsula Flourish este cea mai feminina colectie Sense a toamnei, in tonuri de roz luminos, piersica japoneza, visiniu  si accente de ivoriu. Fustele Kate si Andreea vor fi preferatele tale daca iti plac modelele conice, in altfel de nuante decat cele neutre. Le poti purta in combinatie cu bluza Beauty, din viscoza cu cadere fina si imprimeu cu flori delicate. Bluza are nasturi contrast, in forma de flori. Acelasi tuseu de material, produs in Spania de o firma cu traditie, este folosit si in camasa Coreen, ivory cu flori micute grena si accente subtile de verde.

Daca preferi materialele cu tuseu silky, bluza Ayda este alegerea ta. Vei aprecia aspectul patinat al imprimeului si croiul cu guler tunica, varianta feminina. Un alt model  matasos este Rosalie, cu decolteu in forma de lacrima si accesoriu fundita metalica. Iti va placea si cromatica deosebita a imprimeului, o combinatie intre motive decorative si picturale, in tonuri de visiniu, roz estompat, corai si accente ivorii. Aceleasi nuante din bluza le regasesti in printul din rochia October Sunset, inspirata din pictura impresionistului Seurrat. Legatura dintre Sense si arta este mai mult decat evidenta, brandul fiind sponsorul principal a doua evenimente culturale de exceptie: Pianul calator si Duelul viorilor.

beauty

      Flourish te poarta cu gandul la florile asiatice, la caldura luminoasa din cromatica stampelor. Piersica pudrata este  nuanta din bluza Emma, cu nasturi in forma de flori si siret cu terminatii pretioase. Nuantele uni ale colectiei sunt coraiul deschis si albul ivoriu.

Deoarece toamna este anotimpul tricotajelor, poarta puloverul Chic Mouline, cu un guler asimetric, din fir degradee in ivory si corai. Moda ultimilor ani a adus tricotajele si in vestimentatia eleganta, ceea ce inseamna ca poti combina puloverele femine la fuste conice sau pantaloni drepti si pantofi stiletto.

      Flourish semnifica bucuria noii feminitati, dorinta de a purta tinute in culori calde si luminoase in zilele reci de toamna sau de iarna. Bucura-te acum de noua colectie Sense, pe care o poti gasi si online, pe www.fashionsense.ro. Saptamanal site-ul este actualizat cu modele noi, intr-o gama vasta de marimi.

Poti vizita direct si magazinele brandului din orasele Alba Iulia, Arad, Bacau, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Galati,  Iasi,  Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Roman, Targu Mures, Timisoara.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.