Este STILUL ereditar?

Se spune ca stilul se invata, se modeleaza si se educa treptat. Totusi, posibilitatea de a-l avea prezent ca model zi de zi nu poate decat sa ajute procesul de initiere. Poate din acest motiv ni se da ocazia din ce in ce mai des sa admiram duouri stilistice parinti-copii, duouri datorita carora aproape ca ne puntem intreba: sigur stilul nu este ereditar?

Una dintre fashionistele prezente constant in atentia publica in ultimii 20+ ani, Kate Moss, nu poate fi decat un exemplu pentru Lila Grace. De la tinute elegante cu blanuri lungi la cele moderne compuse din pantaloni scurti sau camasi cu tente androgine, Lila a preluat perfect tinutele lui Kate Moss si putem fi siguri ca o vom vedea din ce in ce mai des in editoriale glam.

kate moss kate moss kate moss kate moss

De la Kate Moss la Katie Holmes distanta este egala cu aceea dintre androginitatea modelului britanic si feminitatea actritei americane. In echipa Katie-Suri, rochiile si fustele sunt predominante, iar imprimeurile impartite in egala masura. Dungi/carouri si fuste albe de vara sau rochii vaporoase? Ambele primesc critici la fel de pozitive.

katie holmes katie holmes

Un exemplu de ADN Style ce nu poate fi ignorat se reflecta in echipa Cindy CrawfordKaia. La 14 ani, fiica supermodelului a bifat aparitii in numeroase reviste, iar acest lucru nu ar trebui sa fie o surpriza. Cele doua impart nu doar trasaturi perfecte si postura de model ci si pasiunea pentru tinute all black, combinatii alb-negru, jachete biker si imprimeuri hippie. O multitudine de abordari care le pun cu atat mai mult in valorea stilul versatil.

cindy crawford cindy crawford cindy crawford cindy crawford

Will Smith este unul dintre acele nume pe care le recunoaste oricine. Iar faima acestuia nu poate fi decat pregatita pentru a-si continua traiectoria odata cu stilul incofundabil al sotiei si fiicei sale. Jada si Willow sunt acel! duo de exceptie care duce moda la extreme si pentru care nu exista limite. Fiica celor doua staruri este surprinsa de paparazzi purtand cu aceeasi naturalete pantaloni de piele si jachete biker precum si costume elegante. Ceea ce nu lipseste cu certitudine niciodata este stilul atat de atent conturat si de modern incat nu poate fi ignorat.

willow smith jada-pinkett-smith jada-pinkett-smith jada-pinkett-smith

Si pentru ca ne-am concentrat atentia in mare parte asupra echipelor mama-fiica, sa schimbam aceasta directie cu unul dintre cele mai apreciate duouri tata-fiica ale momentului. Lenny Kravitz si Zoe au readus in prezent pasiunea pentru stilul grunge in care palariile, caciulile tip beanie, pantalonii din piele si piesele normore sau ripped sunt la putere. Totusi, stilul elegant este abordat la fel de corect pe covorul rosu, insa nu fara acele detalii care fac diferenta, precum insertiile de catifea din rochiile lui Zoe sau pantofii argintii ai lui Lenny.

zoe lenny kravitz zoe lenny kravitz zoe4 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.