Dungile-imprimeul pe care il putem purta acum in orice stil

Foarte putine piese, combinatii sau detalii stilistice raman in topul tendintelor indiferent de schimbarile modei. Iar dungile se afla printre imprimeurile privilegiate atat de stilisti, cat si de designerii care par sa reuseasca a gasi noi moduri chic de a le integra intr-o tinuta moderna.

Ceea ce trebuie sa stim despre imprimeurile in dungi este faptul ca sezonul in care le purtam dicteaza culorile, dar si cele mai potrivite moduri de a le asorta. In sezonul cald, de exemplu, putem opta cu incredere pentru topurile in dungi alb-bleu, intr-un acord perfect cu spiritul verii.

Fie ca alegem o camasa, un top elegant sau un tricou casual cu dungi, fustele si pantalonii bej sau albi completeaza armonios outfitul. Jean Paul Gaultier propune sa aducem in astfel de tinute si o a treia piesa pentru zilele racoroase de vara, si anume sacoul bleumarin. Accesorizarea cu genti si pantofi in nuante deschise de maro, albastru sau roz va sublinia atat un stil modern specific sezonului, cat si un look feminin cu accente romantice.

camasa-dungi  top-dungi

bluza-dungi  bluza-dungi-sense

Nu exista niciun sezon care sa ne refuze rosul. Iar vara, tricourile cu imprimeu in dungi in combinatia alb-rosu devin esentiale in crearea unuia dintre stilurile reprezentative zilelor estivale: stilul marinaresc.

Pentru a obtine un outfit in tendinte, topul poate fi purtat cu jeansi sau pantaloni bleumarin, iar tinuta va descrie perfect acest stil daca va fi accesorizata in nuante de rosu, bleumarin sau alb. Un stil casual si usor de compus, aceasta primeste un plus de rafinament si feminitate prin pantalonii culottes din materiale fine precum tencelul, dar si prin pantofii cu toc sau gentile plic intr-una dintre culorile reprezentative.

bluza-dungi-rosii  bluza-dungi-rosii

bluza-dungi-rosii  bluza-dungi-rosii

Moda anului 2019 ne reaminteste ca rochiile cu dungi sunt piese esentiale atat in garderoba sezonului cald, cat si in sezonul de tranzitie. Vara putem miza pe rochii din in sau bumbac, croiul si culoarea fiind decisive pentru contextul in care le purtam. Astfel, daca un model parte peste parte in doua culori poate fi purtat intr-o tinuta chic si relaxata la serviciu, croiurile ample cu bretele sau modelele multicolore vor fi optiunile ideale pentru un stil casual de zi.

In zilele reci, rochiile cu dungi creeaza un duo modern si mereu in tendinte cu ajutorul unei jachete clasice din denim, pantofii sport fiind o posibilitate de accesorizare la fel de potrivita ca sandalele sau espadrilele verii.

rochie-dungi  rochie-dungi

rochie-dungi  rochie-dungi

Daca dorim sa includem imprimeul in dungi intr-un outfit elegant, una dintre cele mai sigure optiuni este bluza classy cu dungi alb-negre, purtata cu un pantalon evazat sau o fusta conica. Vara, camasa cu volane sau cu funda in zona gulerului este o piesa de baza in garderoba destinata tinutelor office, rafinate, si o putem purta cu pantaloni negri palazzo pentru un stil modern, in tendinte.

Femeile care prefera sa poarte o bluza casual intr-un croi lejer pot crea la fel de corect un look de birou sau ideal pentru o iesire statement, daca accesorizeaza cu pantofi intr-o culoare puternica si o geanta plic in ton.

bluza-dungi  bluza-dungi

bluza-dungi  bluza-dungi-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.