Dungile-cel mai versatil imprimeu al sezonului

Imprimeul in dungi revine in fiecare an in portofoliul designerilor si al stilistilor, de fiecare data reinventat si pregatit sa indeplineasca si cele mai acide preferinte vestimentare. Pentru sezonul primavara vara al acestui an, rochiile, topurile si fustele in dungi pregatesc tinute casual, clasice si office care sa aduca un suflu nou in fiecare garderoba.

Una dintre tendintele care se impun in acest sezon aduce in prim plan dungile in combinatii de marimi si culori. O rochie cu dungi verticale, dar si orizontale, o piesa in dungi oversized, dar si subtiri, sau un outfit creat din doua piese in dungi sunt exemplele pe care designeerii le propun pentru un sezon modern.

Pentru a nu ascunde, insa, linia siluetei sub euforia dungilor, putem alege o centura de talie, un top scurt, sau o bluza cu un detaliu in talie.

rochie-dungi  rochie-dungi

dungi-tendinte-2018  dungi-tendinte-2018

Topurile cu dungi verticale pot creea iluzia unei siluete mai inalte, in timp ce dungile orizontale pot aduce un plus de volum. Aceste avantaje sunt evidentiate pe podiumurile Fendi prin topuri, blazere si fuste care vizeaza diverse stiluri. Pentru tinute glam, de o eleganta moderna si extrem de chic, Fendi proune combinatii de fuste si blazere de tip capa, ideale pentru femeile cu o silueta triunghi.

O abordare la fel de moderna vizeaza bluzele cu decupaje in zona umerilor, dar si topuri asimetrice. Purtate alaturi de o pereche de pantaloni slim cu talie inalta si cu accesorii in tendinte precum barete, palarii sau ochelari de soare, acestea din urma schiteaza un look urban ideal pentru iubitoarele de moda.

dungi-fendi-2018  dungi-fendi-2018

top-dungi-208  top-dungi-2018

Rochiile cu dungi raman printre preferatele designerilor, dar si a fashionistelor. Fie ca alegem piese colorate, asa cum ne prezinta Carolina Herrera, fie ca optam pentru o tinuta in doua culori in tonuri subtile, look-ul obtinut va fi de fiecare data unul in tendinte.

In sezonul de tranzitie, rochiile midi sau maxi pot fi purtate cu cizme lungi, in timp ce sezonul cald permite accesorizarea cu o pereche de balerini cu varful ascutit, pentru un outfit feminin, sau cu o pereche de pantofi slip on pentru o tinuta casual. Pentru o tusa de glam si modern, putem alege rochii cu terminatia asimetrica sau cu maneci oversized.

dungi-2018  dungi-herrera-2018

rochie-dungi-2018-celine  rochie-dungi-2018

rochie-dungi-tricot-sense  rochie-dungi-sense

Intre clasic si modern, cu tuse elegante, dar si casual, piesele in dungi alb-negru sau alb-gri sunt ideale pentru o tinuta de birou. Pentru a obtine un outfit cat mai chic, detaliile in aceste combinatii sunt cele care stabilesc tonusul look-ului afisat. Astfel ca o tinuta in doua culori (sau chiar non-culori) primeste o nota fresh daca optam pentru o pereche de pantaloni palazzo, culottes sau cu talie inalta, daca mizam pe o fusta midi in A cu nasturi masivi, sau pe camasi cu guler rasucit. Un colier argintiu la baza gatului sau o pereche de pantofi colorati intregesc tinuta nu doar ca stil, ci si ca nota cromatica.

pantaloni-dungi-2018  fusta-dungi-2018

bluza-dungi-sense  camasa-dungi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.