Dragobete: Cele mai trendy tinute

Dragobetele nu este varianta romaneasca a sarbatorii Valentine`s Day. In realitate, Dragobetele este o sarbatoare foarte veche si importanta, din cultura romaneasca. In mitologia noastra, Dragobetele era zeul tineretii si al iubirii. In fiecare an, de 24 februarie, se obisnuia ca tinerii sa se imbrace in hainele cele mai frumoase si sa mearga in padure pentru a culege flori timpurii, de promavara. Se considera faptul ca acest obicei va aduce vremea frumoasa si recolte bogate. Poate ca in zilele noastre nu mai respectam traditia Dragobetelui, insa este in continuare placut sa sarbatorim o zi speciala alaturi de persoana iubita. Pentru ca o zi perfecta nu este completa fara o tinuta frumoasa, descopera mai jos cele mai chic outfituri pentru Dragobete.

1. Pretty in Pink

Fiecare dintre noi are nevoie de minimum o zi in care sa porti doar roz. Este o culoare fun si te scoate instant din rutina hainelor obisnuite pentru birou. Poarta de Dragobete o fusta roz plisata cu o bluza pastelata uni sau imprimata. Alege un machiaj minimal, cu cat eye din tus si ruj nude. Porta kitty heels ivory sau nude si completeaza cu accesorii discrete aurii. Este tinuta perfecta pentru un brunch date cu persoana iubita sau chiar cu cele mai bune prietene.

2. Hot All Black

Pentru o cina romantica sau un spectacol poarta o tinuta clasica all black  cu accente hot. Alege o rochie neagra, cambrata pe corp, cu accente pretioase, precum paietele, detaliile din pene, dantela sau formele spectaculoase.  Asorteaza look-ul cu un colier pretios si stiletto negri. Pentru makeup alege un ruj rosu si un machiaj grafic.

 

 

3. In Love with Pastels

O intalnire casual la film sau la o cafea de Dragobete se potriveste perfect cu o tinuta compusa din nuante pastelate. Alege o bluza violet sau roz pastel cu o forma feminina si asorteaz-o cu mom jeans sau cu o fusta camel. Se potrivesc pantofii stiletto pastel si un pardesiu tot in nuante pastel. Asorteaza cu bijuterii fine, aurii.

4. All About Red

Nu ar fi o zi autentica de Dragobete fara macar un singur element rosu. Varianta clasica este o rochie rosie, cu talia marcata, avand accesorii aurii. Daca este prea mult pentru tine, atunci alege o fusta midi sau 7/8 sau pantaloni evazati rosii si combina cu un tricou alb, imprimat cu elemente rosii. La genul acesta de tinuta se potrivesc pantofii sport albi si un look relaxat, cu parul prins in coada si un machiaj minimal.

 

5. Romantic Without a Cause

Contrastele puternice dintre stiluri sunt foarte trendy in 2020. Foarta o fusta edgy din piele neagra cu un top cu volane feminine, de inspiratie Victoriana. Poti asorta tinuta cu o bereta si cu o brosa spectaculoasa in zona gulerului.

6. Hopeless Romantic

O rochie roz, cu un croi lejer si feminin, este o piesa chic, perfecta pentru Dragobete. Alege un model cu decolteu in V, talia accentuata si lungime midi. Se potrivesc balerinii si un pardesiu clasic bej. Completeaza-ti tinuta cu bentite ori clame cu perle sau pietre pretioase.

7. Love to Party

Daca ai decis ca de Dragobete sa te distrezi toata noapte in oras cu cele mai bune prietene, poarta un top negru cu maneci spectaculoase si un decolteu adanc, impreuna cu o pereche de pantaloni evazati sau skinny. Poti adauga si un sacou cu linii masculine si chiar cu detalii stralucitoare, precum strasurile sau accentele metalice. Accesorizeaza cu un colier sau cu cercei statement si tocuri stiletto negre.

 

8. Pure Love

La finalul lunii februarie este momentul perfect in care poti incepe sa porti tinutele de tranzitie. Pentru un pranz la restaurantul tau favorit alege o rochie alba cu maneca lunga, decolteu in barcuta si cu lungimea deasupra genunchilor. Se potriveste cu pantofi nude si un pardesiu camel. Pentru un accent delicat, alege o brosa sau un colier cu o piatra pretioasa, rosie.

9. Italian Romance

Nimic nu se compara cu un date la un bristro italian…paste, pizza si vin rosu. Poarta o rochie cu animal print cambrata pe corp, cu tocuri stiletto si o haina faux-fur. Alege un makeup in stilul clasic italian, cu ochii accentuati cu cat eye foarte glam, buzele nude si parul prins intr-un coc lejer. Completeaza-ti outfitul cu un colier supradimensionat auriu sau cu cercei lungi pana aproape de umeri.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.