Dior – noile repere de stil pentru outfituri elegante si usor de creat

In 2019, moda iese de sub egida stilurilor statement, de impact, si aduce in prim-plan tinute elegante, usor de creat si de integrat in orice context. Accentuand aceasta traiectorie a trendurilor, Dior propune pentru sezonul primavara-vara 2019 outfituri care imbina eleganta clasica si detaliile chic, rezultatul fiind o colectie care va inspira iubitoarele de moda in alegerea unui look perfect pentru orice tip de iesire.

Sacoul bleumarin cu maneci lungi sau trei sferturi este una dintre piesele pe care ne putem baza in acest an in crearea unei tinute business sau elegante. Modelele propuse de Dior urmeaza un croi clasic, lung, iar centura ingusta in talie ne va permite sa le purtam atat cu fuste evazate, cat si cu pantaloni drepti sau conici.

La fel de usor putem include blazerul bleumarin intr-o iesire de seara daca il purtam cu un top cu detalii transparente si un colier la baza gatului. Indiferent de momentul zilei, geanta neagra de dimensiuni mici va pregati outfitul atat pentru o iesire casual, cat si pentru una de seara daca vom adauga pe lista accesoriilor pantofii negri cu barete si toc inalt.

bleumarin-2019  bleumarin-2019

bleumarin-2019  bleumarin-2019

Primavara acasta, jachetele isi schimba complet stilul casual, usor sport, din anii trecuti si urmeaza croiuri lungi cu maneci ample sau intr-un model clasic cu revere.

Daca dorim o jacheta eleganta, ideal de asortat unei rochii lungi, de seara, atunci modelele in degrade, fara inchidere, sunt printre cele mai chic optiuni. O iesire de zi ne permite aceleasi croiuri maxi, insa gulerul si reverele accentueaza notele casual. Astfel, putem purta jacheta clasica atat cu rochii lungi, florale, cat si cu fuste si bluze cu un croi lejer.

jacheta-lunga-eleganta  jacheta-lunga-eleganta

jacheta-lunga-florala  jacheta-lunga-florala

Rochiile lungi completeaza lista pieselor in croiuri lejere pentru care putem opta in acest an. Modelele cu volane si cele cu pliuri sunt cele care vor domina tendintele sezonului cald, iar cromatica uni va accentua un stil effortless chic.

Rochiile lungi cu bretele late si volane in partea de jos vor avantaja siluetele triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste), in timp ce rochiile cu decolteu in V, pe umeri, vor fi ideale pentru siluetele triunghi.

rochie-alba-volane  rochie-alba-volane

rochie-bej-pliuri  rochie-neagra-pliuri

Un nou mod de a purta rochia lunga este propus de Dior prin alaturarea unei bluze nude pe corp, cu maneci trei sferturi si dintr-un material usor transparent. Purtand cele doua piese impreuna, obtinem un look in acelasi timp feminin, subliniat de rochia lunga, florala, si casual.

Pentru a le asorta corect, cromatica rochiei si a topului trebuie sa tinda spre aceleasi culori, iar Dior ne propune sa alegem nuante inchise de gri, albastru, verde sau maro, pastrand aceeasi directie cromatica si pentru sandalele cu talpa joasa asortate tinutei.

rochie-lunga-bluza-transparanta  rochie-lunga-bluza-transparanta

rochie-lunga-bluza-transparanta  rochie-lunga-bluza-transparanta

Vara anului 2019 pastreaza trendul pieselor cu un umar gol, iar de data aceasta atentia ne va fi indreptata spre rochiile cu decolteu asimetric si pliuri in partea de jos.

Si pentru ca din aceasta colectie nu putea lipsi un detaliu care sa puncteze noul si tusele de eleganta caracteristice Dior, admiram in prezentarea de sezon rochii cu umerii acoperiti de materiale transparente, modele in care cromatica si materialele fine joaca un rol foarte important. Nu intalnim culori statement, ci nuante nude sau inchise care vor accentua de fiecare data un look romantic si delicat.

rochie-lunga-eleganta  rochie-lunga-eleganta

rochie-lunga-eleganta  rochie-lunga-eleganta

Rochiile dintre care putem alege in acest an in crearea unui look chic se impart, dupa exemplul Dior, in doua categorii: rochiile negre cu maneci lungi, pentru un stil casual, dar feminin, si rochiile in nuante nude, uni sau florale.

Pentru o iesire casual putem opta pentru o rochie neagra lunga si cu un croi drept, aceasta plusand cu note moderne prin manecile bufante. Daca dorim sa o purtam pentru un outfit minimalist-elegant de seara, este suficient sa accesorizam cu inele masive si sandale de tip balerini cu barete fine.

Un look feminin, delicat si elegant il vom obtine daca mizam pe rochiile nude sau in nuante pale, cu decolteu drept si barete inguste. Acestea vor fi alegerea ideala pentru un eveniment monden, daca optam pentru modelele maxi, sau pentru iesiri de seara daca alegem modelele florale.

rochie-lunga-neagra-dior  rochie-lunga-neagra

rochie-lunga-bej-flori  rochie-lunga-bej-flori

rochie-lunga-eleganta  rochie-lunga-eleganta

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.