Detaliile sheer – trendul office-urban al momentului

Printre tendintele acestui sezon, piesele cu detalii transparente se afla printre primele pe care trebuie sa le bifam pe lista de must-have! Iar daca pana de curand aceste articole vestimentare erau asociate mai mult unui stil pretat evenimentelor classy sau doar unor tinute urbane, moda ne incurajeaza din ce in ce mai des sa le includem si in look-uri business.

Cum putem face acest lucru? In primul rand mizand pe o piesa care nu se bazeaza exslusiv pe transparente, ci le include intr-o estetica echilibrata. De exemplu, o bluza cu maneci transparente, uni si cu un croi care nu aduce competitie acestei tendinte.

Astfel, este suficient ca un top sa se remarce printr-un design cu maneci transparente atat timp cat acesta nu afiseaza un decolteu adanc sau unui croi scurt. Iar pentru un look office, un astfel de top purtat cu o pereche de pantaloni pana sau cu o fusta midi poate fi suficient.

bluza1-maneci-transparente  bluza1-maneci-transparente

bluza-maneci-transparente-sense  bluza-maneci-transparente-sense

Pentru o tinuta mai pretentioasa, este suficient sa apelam la un top cu o estetica putin mai detaliata. Spre exemplu, decupajele pe maneci sau pe umeri sau un model cu maneci ample, bufante, aduce acea nota de glam necesara unei tinute chic de oras. La fel de bine putem purta aceste topuri si la evenimente classy, iar alegerea unei perechi de jeansi sau de pantaloni clasici este cea care face in acest caz diferenta.

bluza-maneci-transparente-  bluza-maneci-transparente

bluza-maneci-transparente-sense  bluza-maneci-transparente-sense

Daca rochiile transparente pot fi mai greu de accesorizat si de purtat in diferite contexte, Fendi si vedete precum Emma Watson prezinta doua modele care ne indruma spre o directia stilistica evidenta.

Ambele cazuri mizeaza pe accentul pus pe contrastul dintre atragator si misterios. O rochie cu detalii transparente, fie acestea din voal sau din dantela, ramane o piesa clasica si eleganta daca urmeaza un croi feminin. Emma demonstreaza acest lucru prin rochia midi purtata cu elegantele tocuri cui, in timp ce Fendi exemplifica felul in care putem purta acest model si intr-un context casual, nonconformist.

bluza-maneci-transparente-fendi  rochie-maneci-transparente-emma

rochii-maneci-transparente-sense  rochii-maneci-transparente-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.