Designerii au hotarat culoarea sezonului cald

In orice sezon cald, albul si nuantele de albastru devin un laitmotiv pentru tinutele incadrate perfect in spiritul estival. Cu toate acestea, in fiecare an este introdus un nou trend cromatic prin care garderoba primeste un suflu nou. Pentru vara anului 2018, designerii, tendintele si stilistii au decis: galbenul este culoarea care nu trebuie sa lipseasca din garderoba!

Topurile si camasile in nuante de galben creeaza tinute in stiluri cat mai diferite, iar cardiganele si sacourile raman in competitie pentru titlul de piesa must have a sezonului cald. Fie ca sunt alese intr-un croi clasic, trend exemplificat de camasile vaporoase cu imprimeu, fie ca urmeaza cele mai noi tendinte, asa cum prezinta Hellessy prin bluzele cu un umar gol, topurile galbene pot fi purtate usor cu o piesa alba sau bleumarin.

Indiferent de combinatia aleasa, o tinuta galben-alb sau galben-bleumarin poate fi la fel de potrivita pentru un outfit casual sau glam de oras, dar si pentru o tinuta de birou. Alaturi de o pereche de jeansi bleumarin, topul galben aprins schiteaza un look chic de oras, pe cand un sacou sau un cardigan purtat peste o rochie office aduce tusa necesara de culoare pentru un outfit de birou formal, dar in acelasi timp atent personalizat.

bluza-galbena-leroy  camasa-galbena

bluza-galbena-ralph-lauren  bluza-galbena-hellesy

top-galben-sense  bluza-galbena-sense

bluza-galbena-sense  sacou-galben-sense

Alaturi de o camasa alba, fie clasica, fie cu volane, fusta sau pantalonii galbeni promit tinute perfect echilibrate cromatic. Pantalonii cu talie inalta si croi evazat, recomandati mai ales femeilor cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste) subliniaza nota eleganta a outfitului, fiind perfecti si pentru un look business chic.

In schitarea unui look de oras, este suficienta introducerea unei piese intr-o culoare statement, iar pentru acest sezon, dar si pentru cel urmator, designerii propun rozul ca aliat cromatic in tinute feminine, fie casual, fie elegante.

pantaloni-galbeni   pantaloni-galbeni

fusta-galbena  pantaloni-galbeni-valentino

fusta-galbena-sense  pantaloni-galbeni-sense

Rochiile sezonului sunt usor de recunoscut prin croiul cu umeri goi, cu decupaje sau cu volane, iar designeri de top precum Carolina Herrera sau Ralph&Russo pluseaza printr-o nota care plaseaza aceste piese in topul celor pe care trebuie sa le avem in acest sezon: galbenul aprins si croiul midi.

O rochie intr-o culoare atat de puternica nu mai necesita o asortare in zona decolteului, cerceii statement ramanand printre putinele accesorii care se pot incadra intr-un astfel de look. Pentru a putea asigura un outfit in tendinte si corect asortat, putem miza pe o pereche de pantofi argintii, dar si verde cald sau violet, varful ascutit ramanand un detaliu de care trebuie sa tinem cont.

Iar daca materialul fin sau croiul cu volane ori cu umeri goi nu sunt suficiente pentru evenimente de tip cocktail, Dries van Noten propune o combinatie galben-negru si materiale rigide pentru o tinuta rafinata, high class.

rochie-galbena  rochie-galbena

rochie-herrera  rochie-galbena

costum-dries  rochie-glaben-negru-sense

Daca gentile intr-o culoare puternica sunt considerate adesea ideale pentru o tinuta si un eveniment glam, designeri precum Hugo Boss sau Etro propun o noua abordare: includerea gentii galbene intr-o tinuta formala, office sau classy, in tonuri de negru sau nuante de gri. Putem astfel purta o geanta neagra clasica sau plic cu un top negru si o pereche de pantaloni evazati in ton, dar si cu un costum clasic in carouri.

Prada diversifica prin introducerea gentii galbene intr-o tinuta romantica, iar asortarea acestui accesoriu la fuste sau rochii in nuante de roz accentueaza un alt trend al momentului care se anunta a fi unul dintre cele mai relevante in urmatorul sezon: alaturarea roz-galben.

geanta-galbena  geanta-galbena-etro

geanta-galbena-prada  geanta-galbena

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.