Designer sub lupa: Gucci (trenduri 2016)

Cel mai profitabil si unul dintre cele mai cunoscute branduri de moda din Italia, Gucci s-a impus in industria modei incepand cu anul 1921. In prezent, propunerile vestimentare ale companiei infiintate de Guccio Gucci in urma cu aproape 100 de ani, se remarca prin excentritate, glam si jocuri de croiuri si culori care imbraca femeia moderna in lux si incredere in propria-i senzualitate.

In 2016, turquoise-ul si rozul pal sunt culorile vedeta. Parte a unui stil vintage, elegant, sau a unui stil feminin si boem unde accesoriile sunt cele care dau directia stilistica, nuantele propuse nu sunt nici pe departe timide si complimenteaza siluete feminine pana la cel mai mic detaliu.

gucci gucci

gucci gucci

Gentile clasice, in linii drepte, ferme, sunt de dimensiuni medii si urmeaza doua directii cromatice: in acord cu tinuta uni sau intr-o nuanta contrastanta care pune in evidenta fiecare element al tinutei. Bratarile si inelele contribuie la accesorizare si atrag atentia asupra gentii ca accesoriu central, decorata subtil. Baretele metalice din zale nu trebuie trecute cu vederea.

gucci gucci

gucci e58e887cad8e355c39ec305d425987c4

In 2016, imprimeurile Gucci au atins punctul paroxist al mix&match-ului. Culorile sunt imbinate perfect, oranje-ul si galbenul nelipsite, accesoriile vintage au ca punct central esarfele innodate in funda si ochelarii masivi, iar imprimeurile si croiurile primesc din inspiratia britanica. Toate aceste detalii participa la compunerea unui stil original, plin de culoare si extrem de modern.

gucci gucci

Nici tusele boeme nu sunt lipsite din propunerile Gucci pentru acest an. Materialele vaporoase, manecile bufante si aplicatiile florale pastreaza prospetimea stilurilor intr-un acord melodios cu modernul si feminitatea.

gucci gucci

Daca vrem sa urmam directia designerului pentru acest an, fustele midi in A sunt un excelent punct de plecare si un reper de care trebuie sa tinem cont. Cu talie inalta si imprimeu, sunt incluse in outifuri colorate sau opulent accesorizate.

gucci gucci

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.