Denim + blana – Miu Miu AW16

Denimul este unul dintre putinele repere ale modei pe care le putem folosi constant si in care avem incredere ca nu ne poate dezamagi schimbandu-si vreodata statutul de canon al modei.

Pantalonii, jachetele sau camasile din denim s-au pozitionat drept piese esentiale in garderoba casual, iar Miu Miu a decorat scena denimului aducand pe podiumuri tinute realizate aproape exclusiv din astfel de piese. Jachtele sunt clasice, lungi, cu revere scurte, iar noutatea o reprezinta fustele maxi cu slit fals si efect drapat. Combinatia cu rochii sau pantaloni scurti albi pare sa pastreze sentimentul sezonului cald.

miu-miu-fusta-denim2 miu-miu-fusta-denim1miu-miu-denim2 miu-miu-denim1

Dupa denimul casual, permisiv, urmatorul pas il reprezinta blana. Piesele din sau cu accente din blana, negre sau in nuante de maro, stabilesc doua directii de stil. Cea dintai este data de hainele lungi, un exemplu al modei clasice, pretentioase, iar cea de-a doua este reprezentata de jachete casual in stilul parka, de lungimi scurte si cu cordon in talie.

miu-miu-blana miu-miu-blana3miu-miu-blana4 miu-miu-blana2

Carourile reprezinta imprimeul care se impune din ce in ce mai puternic in acest sezon. In colectia Miu Miu acestea apar, cu preponderenta, in tinute inchise cromatic, dar cu o pata de culoare. Pe langa acestea regasim, insa, si imprimeuri abundente care duc la concepte de outfituri viu si foarte colorate.

miu-miu-carouri miu-miu-carouri2miu-miu-imprimeu miu-miu-imprimeu3

Pantalonii Miu Miu aduc un element de noutate prin croiul baggy. Sunt incorporati in tinute din care nu lipseste talia subliniata prin centuri late si nici gulerele oversized. Rochiile, latura eleganta a colectiei, urmeaza tiparul decolteului pe umeri, iar lumgimile variaza. Pe langa natura decolteului, invariabil ramane si elementul decorativ lateral.

miu-miu-pantaloni miu-miu-pantaloni2 miu-miu-rochie-2 miu-miu-rochie-1

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.