De pe covorul rosu in moda urbana – Cannes 2017

Pe covorul rosu, moda a fost de fiecare data un apogeu al elegantei si al reprezentarii celor mai de seama creatii vestimentare semnate de designeri celebri. La Festivalul de Film de la Cannes, insa, moda este primita cu abordari pe cat de elegante, pe atat de casual si de chic.

Ajuns la cea de-a 70-a editie, festivalul a descris punctul de intalnire al tuturor stilurilor, de la cele haute couture la cele care pot fi adoptate cu usurinta si in moda urbana. Jessica Chastain si Monica Bellucci, actrita care a gazduit ceremonia de inceput si de final al evenimentului, au demonstrat ca outfiturile create cu ajutorul unei salopete uni pot fi la fel de elegante ca o rochie de cocktail.

Detaliile precum maneci bufante sau un decolteu inchis cu un accesoriu statement au contribuit la accentuarea tusei glam a tinutelor, iar croiala nu a fost intamplatoare. Siluetele clepsidra ale celor doua actrite au fost evidentiate prin accentuarea taliei, croiala conica a salopetei Roksanda si cea dreapta a outfitului semnat Stella McCartney fiind la fel de potrivite pentru un stil elegant si pentru accesorizarea cu o pereche de stiletto.

jessica-chastain-cannes-2017  bellucci-cannes-2017

Costumele au depasit de mult limitele modei office, fiind prezente la cele mai elegante evenimente. Pentru o nota glam, un costum in culori puternice precum cel al modelului Aymeline Valade poate fi purtat cu o camasa neagra cu un detaliu care aduca o nota sofisticata tinutei:gulerul inalt. Nici clasicul costum negru nu este privat de note glam prin accesorizarea cu o pereche de pantofi stiletto cu imprimeu. Actrita Robin Wright exemplifica printr-o tinuta Stella McCartney compusa dintr-un sacou cu revere si pantaloni crop, accesorizarea cu pantofii animal print fiind nota care aduce personalitate tinutei.

aymeline-valade-cannes-2017  robin-wright-McCartney-Cannes-2017

Printre tinutele usor de adoptat intr-un look urban se afla cea a lui Marion Cotillard care a purtat o rochie lunga tip tricou alaturi de o pereche de jeansi. Actrita Susan Sarandon a adus exemplul perfect al tinutelor casual moderne printr-o rochie alb-negru cu o croiala lejera si maneci lungi purtata alaturi de o pereche de pantofi Oxford, cu talpa plata.

marion-cotillard-cannes-2017  susan-sarandon-cannes-2017

Combinatia lejera intre o pereche de pantaloni evazati cu talie inalta si o camasa din material fin pastreaza atat din stilul elegant cat si din cel casual chic, fiind un outfit recomandat mai ales persoanelor care vor sa creeze iluzia unei siluete mai inalte, fiind la fel de potrivit pentru o tinuta de oras si pentru una de serviciu. Eleganta outfitului purtat de Lily Collins reaminteste de unul dintre cele mai abordate trenduri ale verii: umerii goi. Actrita opteaza pentru o bluza crop si o fusta midi cu talie inalta, un outfit ideal pentru persoanele cu silueta petite, androgina.

cannes-2017  collins-cannes-2017

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.