De ce ne plac reducerile…și cum profitam de ele

Sezonul reducerilor este, poate, cea mai asteptata perioada a verii si ne ia de fiecare data prin surprindere cu multitudinea de piese pe care nu vrem sa le ratam. De la articole basic, office, la tinute cat mai glam, vara aceasta ne pune la dispozitie culori vibrante sau cat mai fresh, nuante feminine si piese carora nu le putem rezista. Si de ce am face-o?

Albastrul a fost si va ramane, cu siguranta, pentru urmatoarele sezoane estivale una dintre piesele cheie. O rochie albastra ne subliniaza feminitatea, aduce o nota stilistica revigoranta si ne aminteste de fiecare data cand o purtam de bronzul sezonului estival pe care il accentueaza prin nuanta usor contrastanta, dar la fel de calda. Liniile simple, clasice, drepte sau pe corp, pot fi usor de purtat la serviciu, cu accesorii in nuante de maro, dar si la evenimente mondene cu o geanta oranj.

Nu putem trece cu vederea nici delicatele topuri din dantela. Intr-o nuanta de albastru, alaturi de o pereche de pantaloni albi si intr-o tinuta accesorizata cu nuante de bej, acestea vor pastra un look relaxat si in acelasi timp delicat.

rochie-albastra  rochie-albastra

rochie-albastra-sense  rochie-albastra-sense

bluza-albastra-dantela  bluza-albastra-dantela-sense

Culorile puternice ne scot deseori din impas, iar sacourile si bolerourile in nuante aprinse se numara printre cele la care putem apela cat mai des. Potrivite atat pentru serviciu ca pata de culoare intr-o tinuta all black, sau pentru iesiri glam cu piese in culori contrastante (galbenul poate arata foarte bine cu verde sau violet, iar rozul cu oranj). Un model scurt poate fi usor de purtat cu rochii in A sau cu fuste ample, in timp ce modelele mai lungi sunt de preferat in tinute cu piese pe corp sau cu fuste ori pantaloni scurti.

sacou-galben  sacou-roz-fuchsia

sacou-roz-fuchsia  sacou-galben-sense

Desi rochia florala este considerata o piesa specifica verii, culorile si materialele sunt mai curand cele care decid sezonul potrivit. Imprimeurile in culori calde sunt potrivite sezonului cald, purtate cu accesorii colorate, in timp ce modelele in nuante inchise, precum cea a Mirandei Kerr, se preteaza in special sezoanelor de tranzitie. Indiferent de sezon, insa, rochia florala este o piesa care nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

rochie-flori  rochie-flori-sense

rochie-flori-sense  rochie-florala-kerr

La fel de versatila in ceea ce priveste perioada in care o putem purta, dar si in ceea ce priveste asortarea, fusta cu pliuri trebuie inclusa printre piesele cheie ale verii datorita croiului usor vaporos, cu tente romantice. Usor de purtat atat cu tricouri clasice cat si cu camasi florale vaporoase, acestea vor arata la fel de bine si in sezonul rece, purtate cu leggings si pantofi cu toc gros.

fusta-pliuri  fusta-pliuri

fusta-pliuri-sense  fusta-pliuri-sense

Nuantele pudrate de roz si cele de nude sunt, de asemenea, complementare modei estivale. Deosebit de feminine, ne asigura un look elegant, clasic, motiv pentru care putem purta piesele in aceste nuante cu accesorii precum siraguri de perle si intr-o tinuta din acelasi registru stilistic. Sacourile albe, clasicul jeans si pantofii stiletto in aceleasi nuante schiteaza alaturi de o piesa roz pal-nude un look feminin prin excelenta.

top-dantela-nude  top-dantela-nude-sense

pantaloni-nude  pantaloni-nude-sense

  bluza-nude-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.