Cum vom purta look-ul business chic in sezonul cald

Sezonul primavara-vara 2019 aduce numeroase noutati. Putem alege acum intre croiuri moderne, combinatii indraznete de culori sau detalii stilistice care pot schimba orice tinuta basic intr-una demna de revistele glam. Iar avantajul principal? Posibilitatea de a jongla cu limitele si de a introduce noi stiluri si noi abordari in diferite contexte.

Astfel, pentru un stil office chic si feminin, designerii si stilistii ne permit si chiar ne incurajeaza sa optam pentru culori puternice, pentru croiuri indraznete si pentru piese casual care, corect accesorizate, vor da tinutelor office o nota de eleganta personalizata.

Una dintre cele mai la indemana abordari pentru un outfit business in tendinte este alegerea unui top elegant, intr-o nuanta de rosu sau fuchsia si asortarea cu o fusta sau cu un pantalon clasic.

Dintre modelele care descriu cel mai bine trendurile primavara-vara 2019, modelele wrap (parte peste parte), cele cu aplicatii si cele cu funda la guler se afla printre optiunile de top. Alaturi de o a doua piesa bej sau neagra, acestea vor crea un duo modern, ideal pentru un look de birou si vor fi usor de accesorizat cu pantofi stiletto, dar si cu balerini cu varful ascutit.

tinuta-birou  tinuta-birou

tinuta-serviciu  tinuta-serviciu

bluza-rosie-oranj-sense  bluza-rosie-fuchsia-sense

Usor de purtat in orice context, pantalonul cu un croi amplu este una dintre piesele care ne ajuta sa obtinem tinute cat mai moderne si mai elegante. In obtinerea unui still business outem opta pentru pereche de pantaloni palazzo, dar si pentru o pereche de culottes, ambele modele fiind ideale mai ales pentru femeile cu o silueta triunghi inversat.

Un outfit clasic va fi evidentiat printr-un model negru, simplu, iubitoarele stilului glam pot alege cu incredere o pereche de culottes cu pliuri, iar daca dorim sa aducem o tusa retro si originala in look-ul creat, atunci pantalonii in carouri sau din material reiat sunt cea mai buna solutie.

pantaloni-evazati  pantaloni-evazati

pantaloni-evazati-carouri  pantaloni-evazati-rosii

Topurile cu funda la guler sau la decolteu raman un trend de baza in moda anului 2019. Pot fi asortate cu usurinta unei perechi de jeansi pentru un stil casual chic, dar pot fi la fel de corect introduse si pe lista tinutelor de birou.

Modelele cu buline, purtate cu o fusta sau cu o pereche de pantaloni uni, accentueaza un look feminin, in timp ce alegerea unui top cu funda si maneci cu volane ne promite o tinuta in tendinte, ideala pentru o zi la birou.

bluza-funda-trenduri  bluza-funda-trenduri

bluza-funda-sense  bluza-funda-sense

O piesa care imbina perfect tusele feminine cu cele clasice si moderne, rochia camasa este cea care ne permite sa mergem de la serviciu direct la o intalnire cu prietenii, bucurandu-ne de acelasi stil chic si versatil.

Putem miza pe modele cu guler clasic sau tunica, pe croiuri drepte cu un cordon in talie, dar si pe modele cambrate si ample in partea de jos. Un detaliu de care trebuie sa ne asiguram, insa, de fiecare data, indiferent de modelul ales, este accentuarea taliei cu o curea ingusta sau cu un cordon, rolul acestui accesoriu nefiind doar de a sublinia silueta, ci si de a aduce o nota usor mai formala tinutei.

rochie-camasa-birou  rochie-camasa-birou

rochie-camasa-birou  rochie-camasa-birou

Less is more trebuie sa fie deviza oricarei iubitoare de moda in acest an. Iar tricourile albe uni sunt piesele care ne demonstreaza cum putem folosi acest motto in crearea celui mai chic look office.

Topurile albe creeaza un duo modern si feminin alaturi de o fusta midi conica, iar cromatica acestuia ne permite sa alegem atat fuste uni, cat si modele multicolore. Daca dorim sa ne inspiram din cele mai chic tinute, putem purta tricoul alb basic alaturi de un costum colorat sau cu imprimeu, croiul acestuia indrumandu-ne spre cea mai potrivita accesorizare. Astfel, daca alegem un costum cu pantaloni drepti sau culottes, pantofii cu toc vor completa perfect stilul, iar daca optam pentru un costum cu pantaloni conici, atunci pantofii casual sau sport pot fi o accesorizare de efect.

tricou-alb-simplu  tricou-alb-stil-office

tricou-alb-costum-birou  tricou-alb-costum-birou

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.