Cum sa porti culorile tari

Colectiile SS 2020 ale designerilor sunt dominate de culori puternice si vii, in combinatii spectaculoase. Galben, orange, verde, roz& rosu si albastrul electric sau pudrat sunt culorile cele mai hot ale sezonului. Desi este inca Ianuarie, poti sa incepi sa experimentezi cu nuantele tari. Inspira-te din colectiile exuberante semnate Marc Jacobs, Gucci si Lacroix, care au combinat eleganta feminina cu tiparele contemporane. Nu trebuie sa te intimideze nuantele vii, ci ai curaj sa le combini in variante trendy si casual.

 

Galbenul este una dintre culorile primaverii 2020. In colectii importante, designerii propun costume, fuste si bluze galbene, combinate cu imprimeuri florale sau cu buline. Galbenul se potriveste cu alb, roz, negru si albastru. Poti incerca si o varianta monocroma, cu un outfit galben de sus pana jos sau poti purta aceasta nuanta in combinatii dramatice, precum galben si negru. Poarta pe deasupra un palton cu talia accentuata de in cordon albastru, negru sau alb. Se potrivesc pantofii nude sau o pereche de sneakers.

La birou, fustele si bluzele sunt varianta ideala prin care poti incorpora galbenul in tinuta ta. Poarta-le cu piese uni, negre sau albe, si completeaza tinuta cu un palton negru, cambrat pe talie, cu umerii accetuati. Astfel, vei o obtine o tinuta trendy office. Sunt mai multe nuante de galben, nu doar cel solar. Galben light, auriu, mustar sau spre orange.

Verdele este una dintre cele mai populare culori a sezonului. Piese vestimentare cu o cromatica bazata pe verde poti gasi in colectiile Dolce&Gabanna, Gucci, Victoria Beckham, Balenciaga si Balmain. Verdele crud este deosebit de popular. Poarta rochiile verzi cu pantofi, ciorapi si un palton negru. Daca vrei sa experimentezi si mai mult cu stilul tau, iti recomandam sa asortezi rochia verde cu un palton intr-o nuanta similara si cizme albe sau negre. Alte culori care se potrivesc cu verdele sunt rozul inchis si albastrul. De asemenea, paltoanele verzi vor aduce o nuanta fresh garderobei tale de tranzitie.

Orange este culoarea care inlocuieste cu succes rosul. Este fresh, feminin si in combinatiile potrivite poate alcatui o tinuta young. Orange-ul are avantajul de a se potrivi cu toate nuantele de piele si par. Iti va pune in valoare trasaturile si iti va revigora starea de spirit. Alege rochiile orange cu buline albe, fiindca sunt extrem de versatile. Poarta rochia ta orange favorita cu tocuri nude si un palton camel pentru o tinuta de serviciu. Daca vrei sa fii casual, inlocuieste tocurile cu o pereche de loafers nude si adauga o pereche de cercei hoops, impreuna cu o esarfa.

 

Rozul este culoarea preferata a multora dintre noi, fiindca este asociat cu eleganta feminina. Exista o gama foarte variata de roz, dar nuanta sezonului este fuchsia. Rozul puternic, inchis este de impact in 2020. Rochiile de seara fuchsia inspira incredere in sine si sunt perfecte pentru petrecerile cocktail. Inspira-te din colectia Alexander McQueen si alege o rochie fucsia cu mult volum in care te vei face cu siguranta remarcata. Se potrivesc pantofii nude sau negri. De asemenea, curelele supradimensionate care iti accentueaza talia sunt mereu binevenite.

Pentru birou, alege nuante mai palide de roz. Incearca sacourile si bluzele roz prafuit. Se potrivesc cu nuante nude si camel. Accesoriile aurii discrete vor transforma tinuta ta office intr-un look trendy si de impact.

Desi albastrul nu este o culoare calda, totusi poti sa il porti primavara aceasta in numeroase moduri stylish. Inspira-te din colectiile de Primavara/Vara de la Dior, Chanel Helmut Lang, Gucci sau Louis Vuitton si poarta albastrul fie ca un accent de impact sau ca pe nuanta dominanta a tinutei tale. Poarta o tinuta all blue daca vrei sa experimentezi ceva nou. Daca preferi o varietate de nuante, alege o singura piesa albastra pe care sa o asortezi cu galben, alb sau negru. Le poti combina pe toate in printuri spectaculoase. De asemenea, incearca sa porti albastru cu fuchsia sau cu violet. Este o alaturare dramatica si de impact. Albastrul pastelat este varianta soft a acestei culori puternice.

 

 

O variatie de albastru pe care Gucci ne-a determinat sa o adoram este turqoise. Nu doar ca este o culoare care aminteste de mare, dar este si versatila. Se potriveste atat cu alte nuante tari, cat si cu cele neutre si nude. Cea mai simpla modalitate de a purta o piesa turqoise este sa achizitionezi un palton sau un trench in aceasta nuanta. Orice alegi sa porti pe dedesubt va arata mult mai spectaculos. Nu te teme de combinatiile mai putin obisnuie! Turquoise se potriveste cu violet, galben si cu maro.

Una dintre cele mai populare culori ale sezonului SS 2020 este Red Flame Scarlet, propus de Pantone. Urmareste blogul Sense si afla cum sa porti Red Flame Scarlet in cele mai stylish si cool moduri.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.