Cum purtam transparentele, una dintre tendintele de baza ale sezonului

In fiecare an, trendurile sunt reinventate si aduse in atentia iubitoarelor de moda ca acestea sa aleaga dintre reperele care le reprezinta cel mai bine stilul personal. Astfel, piesele si detaliile pentru care optam vor descrie nu doar preferintele in materie de moda, ci si personalitatea care sta la baza alegerilor facute.

Dintre tendintele sezonului vara 2019, transparentele sunt cele care accentueaza stilul femeii chic si increzatoare, al femeii care imbina stilul eteral cu cel modern si elegant. Alegand corect piesele cu detalii transparente, putem miza pe acest trend in tinute casual de zi, in look-uri classy, dar si in outfituri de birou.

Daca dorim sa includem in garderoba un top cu transparente, detaliu care il va aduce printre piesele must-have ale anului 2019, putem miza pe modele cu maneci din voal, pe bluze transparente in partea de jos sau doar in zona decolteului, sau pe topuri cu voal suprapus.

Fiecare dintre aceste optiuni pluseaza cu propriile avantaje, felul in care alegem sa le asortam fiind, de asemenea, un criteriu pentru imaginea creata. Urmand exemplul lui Marc Jacobs, putem alege o bluza cu maneci transparente, stilul romantic elegant fiind sporit daca bluza va avea un croi cu guler in loc de decolteu si o vom alatura unei fuste midi.

La fel de corect putem opta pentru un top alb lung, transparent doar in partea de jos, detaliu care ne incurajeaza sa il purtam cu o pereche de pantaloni scurti in ton. In crearea unui outfit elegant, bluza neagra cu decolteu transparent in stilul Giada si modelele cu voal transparent sunt printre cele mai la indemana si mai chic optiuni, fiind usor de asortat unui pantalon clasic negru.

bluza-maneci-transparente  bluza-alba-transparenta

top-detalii-transparente  bluza-neagra-voal-sense

Conceptul de “fusta transparenta” creeaza fara indoiala rumori printre persoanele care incearca sa isi imagineze cum poate fi purtata o astfel de piesa. Pentru a ne exemplifica modurile chic prin care vom transforma aceasta fusta intr-un accesoriu in sine, nume ca Poustovit Kiev ne prezinta modele transparente, cu broderie sau aplicatii chic, pe care le putem purta peste jeansi sau rochii casual. In aceste cazuri, fusta devine un detaliu glam care va transforma un stil relaxat de zi intr-unul perfect pentru o iesire glam.

Daca dorim sa optam pentru tinute clasice, elegante, atunci fusta cu voal transparent suprapus este piesa pe care designerii o propun pentru moda anului 2019. Un model care va ramane in tendinte si in sezoanele urmatoare, aceasta aduce aceeasi nota de feminitate daca mizam pe un model in A cu imprimeu, sau pe un croi drept cu broderie, asa cum propune Armani.

fusta-transparenta  fusta-transparenta

fusta-transparenta  fusta-transparenta

Rochia cu detalii transparente ne poate ajuta in schitarea unui look elegant, dar si casual, de zi. Pentru vara anului 2019, insa, designerii isi indreapta atentia spre includerea acestui trend in stiluri couture, classy si in acelasi timp glam, propunand modele de rochii pe care putem miza la evenimente mondene sau de tip cocktail.

Asa cum ne-a obisnuit, Dior pastreaza rafinamentul pe un piedestal si ne prezinta rochii alb-negru fara bretele, cu detalii transparente in partea de jos, in timp ce Givenchy transforma rochia mini de tip tricou intr-o piesa eleganta prin suprapuneri de transparente si prin detaliile argintii.

Dolce&Gabbana nu putea lipsi de pe lista numelor care militeaza pentru eleganta clasica, designerii italieni propunand rochii colorate cu un croi pe corp si maneci transparente. Daca dorim sa includem o piesa cu astfel de detalii chic in garderoba, rochiile pe care putem opta cu incredere sunt cele maxi cu voal in zona decolteului sau de la genunchi in jos. Usor de purtat atat la un eveniment informal, cat si la o ocazie care cere un dress code corespunzator, aceasta poate fi accesorizata, in functie de context, cu sandale casual cu talpa plata sau pantofi cu toc subtire.

rochie-detalii-transparente  rochie-detalii-transparente

rochie-detalii-transparente  rochie-detalii-transparente

rochie-detalii-transparente  rochie-lunga-roz-sense

Un outfit modern si in acelasi timp relaxat si usor de purtat poate fi creat prin includerea unui sau mai multor accesorii transparente. Astfel, chiar daca alegem piese basic precum topuri albe simple sau jeansi clasici, pantofii si gentile care urmeaza acest trend de baza al verii 2019 transforma o tinuta obisnuita intr-una glam.

Pantofii in tendinte, realizati din materiale transparente si accentuand rigorile modei prin tocul in ton, urmeaza, de altfel, un model clasic de tip papuc sau cu varf ascutit, asa cum ne prezinta Balmain.

Chiar daca alegem o tinuta minimalista all black sau un outfit chic schitat de jeansi evazati sau topuri cu aspect metalic, geanta 2in1 transparenta este artificiul care ne permite sa afisam outfitul creat la orice tip de iesire glam. Putem opta pentru modele supradimensionate, intr-o culoare puternica, dar si pe modele in linii clasice, fiecare dintre acestea promitand sa devina punctul central de atractie in orice look de zi sau de seara.

pantofi-transparenti  pantofi-transparenti

geanta-transparenta  geanta-transparenta

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.