Cum purtam piesele preferate din piele in acord cu noile tendinte

In sezonul toamna-iarna 2018, piesele din piele se afla printre cele mai importante repere stilistice. De la tinute casual, de oras, la cele business sau elegante, hainele si accesoriile din piele au dominat colectiile celor mai importanti designeri ai momentului, devenind un must-have pentru moda sezonului rece.

Usor de purtat si de asortat, fusta din piele a devenit o declaratie de stil a tinutelor elegante cu un twist chic si modern. Purtata cu pulovere simple sau cu o camasa cu maneci ample, poate ajuta la crearea unei tinute la fel de potrivite pentru zi sau pentru seara.

Puloverele cu guler inalt pluseaza printr-o nota eleganta, manusile sau cizmele lungi adauga o tusa glam, iar alegerea unui model midi pe corp sau drept promite un outfit modern si feminin.

  fusta-piele-toamna-lanvin

fusta-piele-toamna  fusta-piele-toamna

Jachetele din piele nu pot lipsi din nicio garderoba a sezoanelor de tranzitie. Moda toamna-iarna 2018 reinventeaza, insa, clasicul model biker prin introducerea manecilor bufante si a croiului asimetric sau cu revere.

Ideale pentru femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), jachetele cu umeri pronuntati si maneci bufante vor crea un impact stilistic ce va fi cu atat mai puternic daca alegem un croi scurt sau un model care nu acopera centura din talie.

Pentru ocaziile care cer tinute elegante, Akris propune jachete midi cambrate purtate cu rochii de aceeasi lungime si cizme lungi din piele intoarsa.

jacheta-piele  jacheta-piele-toamna

jacheta-piele-akris  jacheta-piele-toamna-akris

Midi si de fiecare data cu talia subliniata, rochiile din piele sunt pentru Nina Ricci sau Victoria Beckham un simbol al elegantei clasice cu tuse vintage. In culori precum maro, negru sau gri, aceste piese simbolice pentru femeia moderna sunt usor de accesorizat cu cizme din piele, dar si cu pantofi cu varf ascutit.

Gulerele clasice raman un reper de baza, insa si rochia cu guler inalt si maneci trei sferturi se inscrie in acest sezon pe lista pieselor ideale pentru o tinuta clasica, eleganta.

rochie-piele-toamna  rochie-piele-toamna

rochie-piele-beckham  rochie-piele-ricci

Pantalonii din piele ne incurajeaza prin exemplele Hermes sau Alexander Wang sa experimentam cu diverse modele. Pentru un stil clasic putem alege un croi drept, cu talie medie, purtat cu un pulover uni cu guler inalt, in timp ce modelele cu talie inalta sau cele bootcut permit schitarea tinutelor cat mai in acord cu noile tendinte.

Acestora le putem asorta o camasa oversized, dar si un pulover cu maneci ample si cu un detaliu aplicat in zona gulerului. Indiferent de modelul ales, pantalonul din piele va arata foarte bine intr-o tinuta accesorizata cu botine in aceeasi culoare si topuri din materiale fine ce vor contrasta cu stilul acestora.

pantaloni-piele-hermes  pantaloni-piele-wang

pantaloni-piele  pantaloni-piele

Chiar daca integram sau nu o piesa din piele in tinuta aleasa, accesoriile din acest material nu pot lipsi dintr-un outfit modern si de calitate. Putem alege intre ghetele cu varf ascutit in stilul Fendi sau Isabel Marant, gentile mici ca in exemplele oferite de Dries van Noten sau Dolce&Gabbana sau accesoriul sezonului: manusile lungi care au luat cu asalt prezentarile de moda si se impun atat in tinutele de zi, cat si in cele elegante, de seara.

cizme-piele-fendi  cizme-piele-marant

manusi-piele-2018  manusi-piele-2018

geanta-piele-dg  geanta-piele-dries-van-noten

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.