Cum purtam piesele favorite in nuante regale de violet, mov sau lila

Ne departam incet, incet de culorile si de temperamentul stilistic al verii si ne indreptam atentia spre tinute in culorile tari ale toamnei. Iar violetul, dar si nuantele de mov si lila sunt culorile pe care le putem purta cu incredere pentru a aduce si mai multa personalitate unui outfit de serviciu, dar si look-urilor casual sau glam.

Pentru o tinuta office moderna, care echilibreaza perfect clasicul cu tendintele, nuantele inchise precum aubergine, plum sau Burgundy sunt printre cele mai potrivite. Putem opta pentru o piesa basic precum o pereche de pantaloni conici, dar putem la fel de bine alege o fusta cu talie inalta si broderie. Daca preferam o fusta sau un pantalon clasic intr-o nuanta inchisa de violet, elementul statement va fi subliniat de o bluza cu funde sau volane, in timp ce o fusta violet cu broderie, cu detalii transparente sau alte artificii stilistice va putea fi piesa de rezistenta a tinutei daca alegem o camasa clasica alba.

Accesoriile bej sau animal print completeaza un astfel de look, iar introducerea unei piese intr-o nuanta de lila (mov deschis) va numi tinuta business creata drept moderna si extrem de feminina.

pantaloni-mov  fusta-mov

pantaloni-mov-sense  fusta-mov-sense

Nuanta lila este asociata cu tinute soft, romantice, perfecte pentru zile si iesiri relaxante. De la fashioniste precum Victoria Beckham la moda prezentata pe catwalk, tinutele lila domina look-urile feminine ale sezonului.

Pentru a sublinia stilul propus de aceasta nuanta, putem miza pe accesorii sau pe o piesa complementara intr-o culoare pastel, la fel de subtila, iar verdele deschis este una dintre optiunile in voga. Putem alege, astfel, o rochie lila si o geanta verde pastel, sau un top lila si o fusta sau un pantalon intr-o astfel de culoare deschisa. Daca dorim, insa, o tinuta care sa tinda spre zona clasicului, atunci accesoriile bej ne ofera solutia optima.

mov-victoria-beckham  top-mov-volane

rochie-mov  rochie-mov

top-lila  rochie-lila-sense

Piesele in nuante inchise de violet, cu precadere cele metalizate sau satinate, sunt ideale pentru un outfit elegant, de ocazie. Din acest motiv putem plusa prin alegerea unui croi modern, bluzele cu umeri goi sau cele cu o maneca fiind o varianta pe care ne putem baza pentru un stil classy.

Burberry ne propune o abordare posh prin alegerea pantofilor aurii pentru a asorta o fusta violet, in timp ce Carolina Herrera ne incurajeaza sa alegem accesorii rosii, precum curelele de talie. Indiferent de culoarea puternica prin care vom accentua efervescenta violetului, avem siguranta ca o piesa in aceasta nuanta regala va schita de fiecare data o aparitie high class.

silvia-therassi-violet  violet

fusta-violet-herrera  fusta-violet

rochie-eleganta-sense  rochie-eleganta-sense

O tinuta casual de zi care sa imbine piesele in tuse relaxate cu un articol statement? Putem obtine foarte usor acest look prin combinarea unei piese violet inchis cu una alba. Reese Witherspoon exemplifica aceasta combinatie printr-un top violet basic si o fusta alba, insa acelasi efect poate fi obtinut la fel de usor pritrn-o fusta midi violet si un tricou alb uni.

In astfel de combinatii, accesorizarea aduce ultimul accent chic, dand personalitate tinutei. Daca alegem un top violet, atunci putem miza pe un colier auriu, insa ochelarii de soare si esarfele purtate pe cap sunt accesoriile de a caror nota chic inca ne mai putem bucura in ultimele zile de vara.

bluza-violet  fusta-violet

top-violet  fusta-violet-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.