Cum purtam in sezonul cald piesele preferate din denim

Reprezentand initial piese si tinute casual de zi, denimul a devenit rapid un simbol al celor mai moderne tinute, usor de integrat in diverse stiluri si la fel de usor de accesorizat.

Atunci cand alegem un outfit din denim, fie ca este vorba despre o salopeta moderna sau despre o rochie midi, accesoriile in nuante deschise de maro devin detaliile necesare pentru un look chic in tendinte.

Salopetele purtate ca un outfit in sine sau peste bluze sau tricouri vor accentua  silueta daca optam pentru o curea de talie maro. Gentile si pantofii pe care mizam pentru intregirea tinutei pot urma aceeasi directie cromatica, efectul stilistic fiind sporit daca alegem piese din denim albastru si accesorii maro din piele intoarsa.

salopeta-denim  salopeta-denim

rochie-denim  denim-2019

Blugii si fustele din denim in nuante deschise de albastru sunt ideale pentru sezonul cald, iar in acest an vom purta mai ales jeansi drepti, bootcut sau evazati si fuste in A cu talie inalta.

Chiar daca dorim sa le introducem intr-un stil casual de birou sau intr-o tinuta de zi, acestea vor crea un look perfect incadrat in ultimele trenduri daca le vom purta cu bluze albe sau bej cu imprimeuri in culori deschise.

blugi-albastru-deschis  blugi-albastru-deschis

blugi-albastru-deschis  fusta-blug

bluza-buline-sense  bluza-dungi-sense

Una dintre cele mai iubite combinatii ale sezoanelor de tranzitie, dar si ale sezonului cald, rochia vaporoasa purtata cu o jacheta din denim va ajuta toate iubitoarele de moda sa obtina un stil casual si modern.

Daca alegem o jacheta din denim albastru deschis, atunci rochia alba cu print floral sau rochiile in culori deschise vor fi cele mai potrivite alegeri. Putem opta in acest sezon pe rochii midi cu print floral, pe rochii cu dungi multicolore si, in functie de stilul pe care dorim sa il obtinem, pe unul dintre modelele in tendinte: o jacheta scurta, clasica, ce va avantaja mai ales siluetele petite si va crea un outfit effortless chic, sau un croi lung, oversized, potrivit mai ales femeilor cu o silueta inalta, adepte ale unui stil normcore, in tendinte.

rochie-flori-jacheta-denim  rochie-flori-jacheta-denim

rochie-colorata-jacheta-denim  rochie-flori-jacheta-denim

rochie-colorata-dungi-sense  geaca-denim-sense

Indiferent de modelul preferat de jeansi, acestia vor crea un outfit feminin, in acord cu ultimele trenduri, daca ii vom purta cu un sacou colorat.

Daca alegem o pereche de jeansi albastru deschis, atunci un sacou alb, bej sau roz pal este optiunea ideala pentru un completarea tinutei. Un sacou fuchsia sau intr-o alta culoare aprinsa va completa un look la fel de modern alaturi de o pereche de jeansi albastru inchis sau negri, iar cea de-a treia piesa va decide contextul in care putem afisa look-ul creat: o bluza eleganta pentru o iesire de seara, sau un tricou alb simplu pentru un outfit relaxat.

sacou-roz-deschis  sacou-fuchsia

sacou-dungi  sacou-roz

sacou-alb-flori-sense  sacou-roz-sense

Sezonul primavara-vara apartine fara niciun dubiu camasilor albe. Piese usor de purtat atat intr-un outfit business, de serviciu, cat si intr-o tinuta casual de zi sau intr-un outfit de seara, compun un look modern si corect cu orice piesa din denim.

Fie ca alegem sa purtam camasa alba cu fuste mini sau midi, fie ca o purtam cu jeansi in orice croi si orice culoare, aceasta este o piesa care nu trebuie sa lipseasca din garderoba sezonului cald.

camasa-alba-fusta-denim  camasa-alba-blugi

camasa-laba-sense  camasa-alba-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.