Cum purtam cele mai lejere rochii ale verii?

Chiar si atunci cand temperaturile nu ne mai permit sa ne bucuram de un confort necesar, trendurile ne vin in ajutor cu modele de rochii ce ne dau curaj sa incepem ziua cu o atitudine pozitiva. Si cu o imagine cat mai chic.

Rochia camasa explica prin insusi numele care o defineste de ce ar fi una dintre cele mai bune alegeri pentru garderoba verii. Un material fin si o lungime medie o face ideala pentru o tinuta office, in timp ce modelele mini sau cu slit amplu o recomanda iesirilor casual sau elegante. Centura in talie devine esentiala pentru acest model pe care il intalnim, de cele mai multe ori, cu o croiala dreapta, iar nuantele de kaki aduc in prim plan o tusa a trendului army. Pentru o accesorizare ideala, rochia camasa in nuante de kaki poate fi purtata cu accesorii maro-bej si palarii din acelasi registru cromatic.

rochia-camasa-office  rochia-camasa-office-reese

rochia-camasa-miranda-kerr  rochia-camasa-office-sense

Rochia lunga, vaporoasa, o intalnim in prezentarile celor mai de seama designeri, Ortiz si Gucci fiind doar doi dintre reprezentantii trendului. Pentru a pastra in totalitate amprenta verii, culorile sunt calde si de multe ori complementare. Astfel ca albastru-oranj si galben-violet sunt combinatiile cromatice pe care le putem adopta fara vreo retinere. Purtata cu o geanta plica si un accesoriu care sa sublinieze talia, rochia maxi poate fi piesa perfecta pentru serile de vara, in timp ce modelele cu o croiala dreapta, accesorizate cu o palarie cu bor lat compun o tinuta perfecta pentru o iesire casual sau pentru zilele de vacanta.

rochia-lunga-ortiz  rochia-lunga-gucci

rochia-lunga-  rochia-lunga-sense

rochia-lunga-sense  rochia-lunga-sense

Rochia din in, desi asociata in general cu tinute casual, relaxate, poate fi o alegere potrivita si pentru o tinuta eleganta, asa cum ne demonstreaza Dolce&Gabbana. Pe langa avantajul de nu se decolora la spalare si de a oferi un confort termic, rochia din in este usor de purtat cu piese casual precum jacheta din denim si sandalele cu talpa ortopedica.

rochie-in  rochie-in   rochie-in-dolce

rochie-in-sense  rochie-in-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.