Cum ne inspira tinutele Prada in sezonul toamna-iarna 2019

Moda italiana este recunoscuta international ca un trend in sine, ca o directie stilistica de lux care ne ajuta sa imbinam eleganta cu piese indraznete si detalii sau accesorii statement. Pentru sezonul toamna-iarna 2019, Prada echilibreaza stilurile care descriu femeia moderna, propunand atat rochii negre strapless sau fuste midi satinate, cat si ghete grunge sau tinute military.

Daca dorim sa afisam un look de catwalk la un eveniment monden, ne putem lasa inspirate de rochiile negre fara bretele care se individualizeaza prin accesoriile metalice din talie, dar si prin croiul parte peste parte. Nu mai putin elegante, rochiile gri cu slit adanc sau cu imprimeu in carouri sunt la fel de potrivite pentru un eveniment care cere o tinuta rafinata, iar cele care se evidentiaza prin accentele de rosu aprins sunt ideale pentru un eveniment glam.

Intrepatrunderea stilurilor, din ce in ce mai vizibila in ultimele sezoane, permite ca in acest an rochia eleganta sa fie purtata cu cercei lungi si colorati sau cu ghete cu siret, dar si cu pantofi clasici cu toc. Prada ne propune sa pastram combinatiile cromatice clasice si sa purtam rochia gri cu pantofi roz si rochia neagra cu pantofi rosii.

rochie-neagra-midi  rochie-neagra-midi

rochie-gri-midi  rochie-gri-midi

rochie-strapless-midi  rochie-strapless-midi

Dantela ocupa un loc foarte important in trendurile prezentate de Prada pentru moda 2019-2020, iar noi o putem include atat intr-o tinuta eleganta de seara, cat si intr-un outfit casual chic.

Pe rochiile cu decolteu adanc si dantela neagra putem miza cu incredere in crearea unui look elegant, foarte usor de transformat intr-un stil grunge modern cu ajutorul ghetelor negre cu talpa plata sau toc masiv. O abordare la fel de feminina ne incurajeaza sa asortam un top tricotat si o fusta midi colorata cu o capa din dantela, gentile negre mici completand in ton tinuta.

rochie-dantela  capa-dantela

rochie-dantela  rochie-dantela

Capa care pare sa monopolizeze tendintele modei italiene in acest sezon ne este prezentata atat ca un accesoriu elegant, cat si ca o inspiratie pentru sacourile cu maneci asimetrice.

Astfel, la o iesire chic de zi sau de seara, vom opta pentru capa din dantela purtata peste jachete midi cu un croi clasic, in timp ce sacourile gri cu maneci de tip capa sunt o varianta foarte potrivita pentru un stil office. Atat cat ne permite codul vestimentar, putem accesoriza o astfel de tinuta business cu o pereche de ghete colorate, rozul fiind propunerea Prada pentru finalul anului 2019.

capa-dantela  capa-dantela

costum-capa  costum-capa

Clasic si elegant sau military chic? Prada ne demonstreaza ca nu trebuie sa alegem intre stilurile momentului, ci putem sa jonglam cu acestea dupa bunul plac. Atunci cand dorim sa completam o tinuta eleganta, paltonul negru clasic sau cel cu decolteu amplu in V si cu catarame in talie este una dintre cele mai potrivite optiuni, mai ales daca vom accesoriza cu o geanta rosie.

Pentru un outfit casual, jacheta kaki in deja foarte popularul stil military imbina numeroase tendinte ale momentului: o culoare care nu va parasi prea curand prezentarile de moda, un croi de tip capa si, detaliul de care ne vom indragosti in zilele reci: gulerul imblanit.

jacheta-neagra  palton-negru

stil-military  stil-military

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.